h1

En Strålande Dag…

april 24, 2009

…på alla sätt blev det igår!

30gradersolencopyrightstudiomaya-11322spider090423copyrightstudiomaya-11311

Det var T-shirtväder och jag hade suttit ute på altanen i solskenet och druckit kaktus-limejuice. För skojs skull tog jag ut en termometer ut i solen och fann att det blev +30 på den vindstilla platsen, inte undra på att man blev varm och behövde ta en dusch efteråt.

Jag tog en promenad till Tim & Co för att avlasta Annelie som inte fått sova alls under natten. Tänkte ta ut Tim på en långpromenad och låta Annelie sova.

tussilago090423-1141

Under min promenad till dem var jag bara tvungen att fotografera de små Tussilagon som växte i diket mitt bland sandhögar och ogräs. Kunde inte så gärna gå in i trädgårdarna jag passerade och fotografera alla vackra Krokusar, Scilla och Tulpaner precis. Men dom var vackra att titta på.

timmickefasterpromenad090423copyrightstudiomaya-1143

Min bror hade slutat tidigt så vi beslutade oss att gå ut med Tim i barnvagnen så Annelie då skulle få sin vila. Vi tog en långpromenad till Tims Farmor en stund, där fick han mat i flaska av sin pappa och sedan gick vi för att handla lite mat. Några timmar senare var vi tillbaka hemma hos Tim.

Det blev en glad mamma – som fått sova och som saknat sin lille son – som vi mötte i dörren.  Efter det gjorde min bror en sen middag medans vi badade lille Tim.

timbada090423copyrightstudiomaya-1146

Efter mat och pyamasen på så var han så nöjd och snäll, vilade i Fasters famn och bara tittade tyst omkring. När Pelle kom strax före 22 efter övertid på jobbet så fick han hålla Tim en stund och då slocknade Tim som ett ljus i Pelles famn. Vi var sent hemma, trötta. Det var en strålande dag på alla sätt!

Foton: Copyright StudioMaya (Mitt Eget Foto) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.

Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.

3 kommentarer

  1. Är det snö jag ser på kortet??


    • Jo, just vid hyreshusen där så har det varit av traktorer uppskottade stora snöbackar som nu ligger litegrann i diket kvar… Våren här är lustig, +30 i solen, blommor OCH snö…men det smälter jättefort…


  2. Jo, ni bor ju faktiskt i Tomteland 😀Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: