h1

Kidnappningen!

juni 2, 2009

I Fredagskväll fick vännen Anna och Jag av våra goa män alltså order om att packa väskor med kläder för två dagar och en övernattning på okänd destination. Vi ombads packa även finkläder. Vi fick också pengar i handen för att göra en shoppingrunda på lördagmorgonen innan avfärd. Dom hade också ordnat barnvakt i smyg för lille Wille, 3år. Och vi skulle bara följa med och njuta. Mer fick vi inte veta, det var hemligt. En överraskning minsann!

På Lördagen hade vi inte packat allt men skyndade oss vad vi kunde. Och som vi shoppade, kläder, trosor, smink och lite annat smått och gott för att kunna göra oss fina. Vi spekulerade vilt och hade lite funderingar på vad som komma skulle, det var både nervpirrigt och spännande roligt.  Det var mycket varmt och soligt på stan. Efter shoppingen ringde vi våra käraste och vi åt lunch på stan tillsammans. Sen hämtade vi packning och det bar av söderut. Knappt en timme senare var vi framme.

RomantiskHotellweekend-1574

Då stod det klart. Vi skulle bo på hotell i grannstaden och få en romantisk weekend. Åh så mysigt!

RomantiskHotellweekend-1576

Med rosor, fruktskål, choklad och champagne på rummet. Vi tillbringade dagen på takterassen till hotellet och mådde gott i sol och värme. Det blev en utsökt trerätters middag med drink innan maten. Strawberry Daiquiri såklart. Riktigt läskande och gott i sommarvärmen. Vi hade det jättemysigt. Skönt att bara vara och bli uppassad, att få komma från vardagen och göra något annat. Det här var precis vad vi behövde!

RomantiskHotellweekend-1791

Dagen efter, söndag gick vi på en timmes långpromenad längs älven, på strandpromenaden. Det var hett och solen sken på klarblå himmel, precis som dagen innan. +31 grader i skuggan visade termometern och man blev riktigt törstig. Vi köpte läsk och gick upp på hotellrummet för att vila och svalka av oss.

Det blev en härlig och överraskande fin helg! TACK till våra underbara män för en oförglömlig pingst!

Fler bilder från den romantiska helgen finns [här]

Morsdag firade vi våra mammor med rosor och åt tårta. Både Pelle och jag hade MMSat in hälsningar i tidningen till våra mammor. Själv fick jag uppvaktning från min son och ett nytaget foto på honom. Han gillar inte kameror och undviker dem gärna, så jag brukar tjata om att få något nytt foto på honom ibland…så nu fick jag det och bättre present kunde jag inte få! Jag blev SÅ glad!

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.

Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.

4 kommentarer

  1. Åh, så mysigt och romantiskt! Vilka goa män ni har!


    • Ja det var härligt att bara bli ompysslad och uppvaktad. =)


  2. Låter som om ni haft det riktigt kanon!
    Det är bara så synd att det är DU som alltid HÅLLER i kameran! / Annelie


    • Ja det blir ju så, 99% av alla foton är jämt på allt annat och alla andra. Är man fotografen så är man. Ibland är jag ”inte ens med på resan” fastän jag är det. Då kan jag tycka det är synd, minnen som aldrig finns på bild liksom…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: