h1

Nu blir det plugga av…

juni 2, 2009

Jodå, vi har kommit till rätta och haft en härlig pingsthelg. Lovar att skriva ett inlägg om vår överraskningshelg med lite bilder inom kort…

090602Jättekrukan-1813

Igårkväll köpte vi lite plantor för att plantera i våra stora krukor på framsidan, men vi har inte hunnit med allt. Vi ligger lite efter i våra planeringar för det händer så mycket omkring också. Tanken är att köpa lite mer blommor till hela trädgården men det får vänta lite, huvudsaken är att vi nu har lite krukor på framsidan. Det blev riktigt snyggt i vår jättekruka. Gerbera, Bambu, Taklök, Murgröna samt lite blompinnar, snygga stenar och snäckor från Thailand..

090602Jättekrukan-1814

Idag ska vi göra lite andra saker. Det är en sånhär dag då man har så mycket att göra att man måste skriva påminnelser för att komma ihåg allting. Klockan 16.15 idag blir det plugga av, då har jag mina första teorilektioner för körkortet. Ser fram emot det. Jag hinner inte träffa Pelle som slutar 16, dels har jag hunnit gå iväg och dels ska han hämta upp sin bror för att dom ska hämta släp, virke och köra ved. Jag glömde fråga hur länge lektionerna är så jag måste nog äta något innan jag promenerar till körskolan, Pelle får fixa något själv idag. Men bra karl reder ju sej själv.

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.

Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: