h1

Lugn Helg & Veckostart

september 28, 2009

Det var en lugn helg som gick, jag hade så mycket värk i nacke, rygg och skuldror. Huvudvärk som kom och gick hela tiden. Vi storhandlade, fixade i trädgården, fixade grejor inomhus såsom montering av barbordet i relaxrummet mm. Och lite smått och gott.

Fredagkväll hade vi tänkt dricka öl bara jag och Pelle, men så ringde min bror och undrade om dom fick joina oss. Självklart, the more the merrier! Så det blev några öl för både mej, Pelle, brorsan min och svägerskan Annelie S. Lille Tim sov i vår stora säng. Sen kom även Jocke och Fredde till oss. En tidig kväll dock.

090926-PelleTim-4545090926-Mat-4549

På Lördagen hade vi tänkt gå på stan, men det blev inte mycket av då ingen av oss mådde direkt bra. Det blev en lunch på restaurang och hämtmat på kvällen, två synder på en dag! Vi hann med storhandling och film. Tim och familjen var förbi även under lördagen eftersom de lämnat både bilen, barnvagnen och gåstolen hos oss. Anneli Ö tittade förbi en snabbis på kvällen. Denna Lördag blev Tim ½år gammal, hela 6 månader har det gått! Otroligt!

På Söndagen blev det också en slappardag. Pelles föräldrar var förbi och vi pratade en del. Vi har ju planer på present till Anneli Ö som fyller 40 i november.

090929-TiredTim-4556

Idag Måndag har Tim och hans familj varit på besök igen. Denna gång för att Annelie S skulle hjälpa mej med håret, jag ville färga mitt solblekta hår mörkare och det blev jättefint. Blankt och snyggt. Brorsan hjälpte Pelle med innertaket i vårt nya kök. Det kommer bli jättefint när det blir färdigt. Tim var jättetrött när han skulle hem sen, men vi har haft roliga bus idag och han har skrattat massor 🙂 TACK Annelie S för hjälpen med håret!!! Och TACK Brorsan för att Du hjälper Pelle med innertaket när jag inte kan/får ha armarna uppåt!!!

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.

Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.

2 kommentarer

  1. Nu ser det ut som om vi aldrig är hemma 🙂 Att vi är på väg att flytta in till er!
    Nu ska jag och Tim hålla oss hemmavid ett tag! Men jag tror Micke kommer idag och fortsätter med taket! Kram på er 🙂


    • Ni får så gärna flytta in 😉 Vi har ju gott om plats!

      *Kramar på Er*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: