h1

ประเทศไทย

oktober 5, 2009

The Beach by Liz Noffsinger FreeDigitalPhotos Net

Just nu längtar man vansinnigt mycket till Thailand! Längtar efter värmen som ger lindring mot värken, längtar efter maten, äventyren, shoppingen, fotograferingen, Singha-ölen, de romantiska solnedgångarna, stränderna, sol och bad. Att det ska vara så långt till januari!!! 114 dagar kvar! Vi har blivit inbjudna till Pattaya, vi får sova över hos en bekant och hans thailändska flickvän. Plus att dom kan visa runt oss i staden, visa den riktiga ”oturistiska” sidan av Thailand och ge tips. Det var snällt. Men vi har inte tackat ja till något än. Han är från vår hemstad och har nu bosatt sej i Thailand, han och flickvännen ska ha barn därnere.

För bara någon vecka sedan tillfrågades jag också av en väninna om jag inte kunde stanna kvar några veckor till (februari och in i mars) och få bo gratis i bungalow med henne runt 3-4veckor till, men det är i Koh Lanta så det är en bra bit att åka från nordöst samt att vi tyvärr redan har hemresan bokad. Om jag vetat i förväg hade jag kunnat styra upp det, men nu går det inte tyvärr. Och jag vill för allt i världen inte missa min brorsons första födelsedag! Han fyller ju 1 år den 26 mars! Min väninnna Christina M ska vara där på ett uppdrag i några veckor så hon kommer att vara mycket ensam och känner att hon vill ha sällskap. Jag är iallafall glad att hon frågade, kanske nästa gång…

(ประเทศไทย = Thailand)

Nej nu blir det lite vila, en kopp kaffe vid TVn och fundera på vad jag ska laga mej för mat. Det blir ju en ensam middag idag så det är väl bara att vänja sej vid det några veckor… Ha en toppenfin dag/kväll!

Foton: Liz Noffsinger FreeDigitalPhotos Net

Photos: Liz Noffsinger FreeDigitalPhotos Net

4 kommentarer

  1. Men Mickes och min födelsedag missar ni ju 😦
    Vi då? Gills inte vi? 🙂


    • Jodå, klart Ni gills. Men vi får väl äta tårta när vi kommit hem 🙂


  2. hm…när åker ni då?….Peter vill tillbaka men inte jag så vi är två lika starka viljor som vill åka långt men åt varsitt håll….men förhoppningsvis kan vi komma överrens snart.


    • Vi åker den 27 Januari och blir borta 3 veckor! 😀Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: