h1

Helgen

oktober 5, 2009

Helgen som har gått har för oss inneburit både vila, jobb, utflykter, filmer och Thailängtan…

Fredag var jag ute på dagen och fikade med Marianne i flera timmar, det resulterade i en massa värk och kramper men det var det ju värt. Pelle jobbade över till 16.30-tiden. En öl eller två kunde ju ge lite avslappning så vi åt middag, vilade och tog det allmänt lugnt. På kvällen tog vi ett par öl var och såg film, det slutade med att vi supertrötta somnade i soffan ihopkrupna. Recension på alla helgens filmer kommer!

Lördag morgon frågade Pelles pappa Ove om vi kunde skjutsa honom och Pelles mamma Kicki till Grannstaden norrut eftersom deras sommarbil Mercedes Cab skulle på service. För att kunna ta sej hem utan bil så krävdes ju att vi kunde köra dem hem. Men vi passade då på att äta i Grannstaden, Ove bjöd oss på restaurang och vi åt god thaimat. Mums! På väg hem så hade jag otroligt mycket värk och kramper, det ville inte alls ge med sej. Det blev en lugn kväll med film igen.

Söndagen var lika lugn och skön. Vi fick besök av Pelles arbetskompis Fredrik en snabb sväng på kaffe. Pelles bror Micke Ö och hans fru Anneli Ö var förbi också, med vovven Frida. Det har varit Kanelbullens Dag denna söndag och tyvärr har jag inte bakat alls, om jag inte haft så ont som jag haft så hade jag gjort det. Men Pelle överraskade med en påse nybakta, färska, rykande, varma kanelbullar redan på Fredagskvällen som han köpt från Statiols BakeOff. Gott till iskall mjölk, Mmm! Det har varit stortvätt under söndagen och jag fortsätter tvätta under måndagen (det gäller ju att dela upp jobben så man inte får FÖR ont). Pelle lagade stuvad palt till middag, det ÄR ju så GOTT!

091004-StuvadPalt-Z0277

Vi har hunnit göra lite nytta också, bl.a. sågat upp två dörrar innan de ska på lackering. Hålen är till för kommande runda dörrfönster med frostat glas. Jättefint! Bilder kommer!

Idag har Pelles kompis Roger och hans styvson varit förbi på kaffe medans Pelle jobbade, vi skulle gå igenom lite mer information till hemsidan jag gjort till Rogers företag. Jag har nu under dagen lagt in nya uppgifter och redigerat på hemsidan, den är nästan helt klar nu. Det som är kvar nu är att försöka få till en ”redirect” från hans köpta hemsidesdomän till den hemsidan jag knåpat ihop. Något som verkar vara svårare än vi trott, hjälpsidan på domänen fungerar inte heller så vi får se om vi måste ringa någon om detta. Om det blir jag som ska sköta uppdateringarna eller inte har vi ännu inte kommit fram till.

Idag lär det vara första dagen på Pelles Djävulsveckor på jobbet, övertidsperioden under nästintill hela oktober. Från 07.00 på morgonen och upp till 23.00 på kvällarna, måltider som intas på jobbet och konstant trötthet. Utöver detta kommer Pelle att från ungefär nästa helg och två veckor framåt – den tid det finns över – att gå in i studio med sitt band och spela in en demo. Så nu kommer jag vara väldigt mycket gräsänka en tid. Helt okej om jag bara har något att pyssla med, promenader, projekt, vänner på besök och lite småprat. Annars blir jag lätt rastlös.

Foto: Copyright StudioMaya (Mitt Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.

Photo: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.

2 kommentarer

  1. Kära vän, jag förstår inte hur du orkar ha så ont hela tiden. Ja, du har väl inget val men jag beundrar dig. Jag har haft ont och svårt att sova i en månad och jag vet att det går över men jag tycker så synd om mig själv. Du är stark du! Kram


    • Tack söta rara! Jag vet inte om jag är stark alla gånger, men man har som sagt inget val. *Kram*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: