h1

Julstök pågår!

december 23, 2009

Igår var vi duktiga trots att vi var hängiga, Pelle slipade spackel och jag tapetserade ovanför köksfönstren (tar resten sen), sen hjälptes vi åt att montera våra Ikea ”Enje” (rull)gardiner i köket. Två av tre dörrar kom från lackeringen igår och Pelles bror Micke Ö & hans fru Anneli Ö drack thé med oss. Efter det monterade vi dörrfönster på lilltoans dörr. (Andra fönstret på tvättstugans dörr ska monteras ikväll). Paketinslagningar och annat hann vi med.

Idag har jag varit på stan för de sista två klapparna som varit svårast att komma på, men vi blev mycket nöjda med vad jag hittade till slut. Varför hade jag inte kommit på dem tidigare?? Det gick långsamt att gå hem eftersom jag har väldans ont i ländrygg, svanskota och bäcken, men jag tog pauser och fotograferade faktiskt snövita vyer på väg hemåt. Börjar misstänka att jag kanske har en inflammation för det värker hela tiden och det blir värre när jag går eller sitter. Ja även när jag ligger gör det ju ont. Var uppe inatt och smörjde in med antiinflammatorisk gel och tog Iktorivil smärtstillande, men ingenting hjälpte. Blev lite sömn inatt iallafall. Sov till och från nån timma mellan 2 och 6… Tänkte ringa min läkare imorse men det glömde jag mitt i all julstök… Saknar Varmvattenbadet, det blev ju inte av förra Fredagen och lär inte bli nu på Fredag heller…Kanske först i Januari? Det kommer bli vila, värmekudde och kanske bastu nån dag efter jul…skönt!

Pelle är matt och hängig, han sa att han kände sej varm på jobbet. Trots det har han jobbat heldag 7-16. Och sedan ut och skottat snö nån timma. Just nu ligger han och sover, jag låter honom sova ett par timmar för det behöver han, sötisen min. Vi ska sedan göra andra fönstermonteringen på tvättstugedörren och fixa iordning lite. Får se om vi hinner/orkar baka pepparkakor, jag har varit förutseende och KÖPTE pepparkakor också. Städning efter renoveringen behövs så det får jag ta sent ikväll, vi måste handla det allra sista av maten så det blir runt 21-tiden.  TV och Uppesittarkväll är inte ens att tänka på…

Nej nu ska jag pyssla på här medans min Darling ligger och sover en stund… Vi hörs!

4 kommentarer

  1. Man blir stressad bara av att läsa om allt ni håller på 🙂
    Ta det lugnt om ni orkar vara vaken Julafton!!!


    • Haha, vi lär väl somna efter maten och missa julklappsöppningen! 😀


  2. Jag har också varit som dig i hela mitt liv, stök och bök in i det sista… Jag har verkligen tänkt om, mycket kan man köpa eller vara utan. Nu tar jag det mest lugnt och myser med min ungar!


    • Jao, stök och bök är det alltid, är det inte mat eller julklappar så är det renovering och annat… Men jag är LUGN jämfört med vad jag tidigare varit. Stressen är starkt reducerad. Julklapparna var vi faktiskt ute i god tid med, långt i förväg klara. Utom två. =)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: