h1

Min Idol

mars 18, 2010

Han är min idol, min vän, min inspiration och min sponsor. Och jag är stolt att han tror på mej och min fotografering…

I fyra år har han varit min sponsor för en fotosida som har ett medlemsskap som kostar en slant, jag antar för att han tror på mej och sett min utveckling så har han alltid varit där och pushat min hobby. Han har mailat och givit beröm, peptalk och konstruktiv kritik. Och han har inspirerat mej till att alltid sträva till det bättre.

Bernardo Medina bor i Houston, Texas, USA. Och han är själv en otroligt duktig fotograf, om än en något blygsam personlighet. Se hans underbara foton och hans vackra videoklipp!

Det är en stor ära att få ha honom som den inspirerande vän och fotograf han är. Särskilt nu när hans framgångar som fotograf – framgångar som jag kunnat följa från amatörnivå till proffessionalism och dessutom kunnat förutspå att han en dag ska bli upptäckt som en proffessionell talang  är ett faktum. Jag är SÅ glad över hans otroliga intåg till världens bästa och mest beryktade fototidning, National Geographic. Han vann en fototävling i December 2009 och får nu följa med på en fotosafari med National Geographic på Galapagosöarna i Maj 2010. (Fotot nedan är från Galapagosöarna)

På länken nedan finns hans vinnande foto Inspiration / Keep Going®, han tävlade också med fotot Pojken och Havet: National Geographic Energizer Photo Contest 

Kika även på  Bernies hemsida

Good Luck Bernie in Galapagos with the National Geographic Magazine! I‘m so glad to be your friend and watch you succeed!

Foto: OceanArt 
Photo: OceanArt
Video: Foureyesphoto 

10 kommentarer

 1. Tack för tipset besökte hans hemsida, fantastiska foton.


  • Hej Sussi! Tack och välkommen till min blogg! Javisst är han fantastisk, jag ryser nästan när jag ser hans foton 🙂


 2. Låter helt underbart, vilken inspirationskälla och roligt att du får uppskattning för dina fina bilder!
  Kram*


  • Ja han är verkligen en stor inspirationskälla. Riktigt duktig!


 3. även av en professionell fotograf! skulle vara med i slutet…


  • Ja han har ju blivit professionell under resans gång, jag har följt honom i 6-7 år från början så det är helt fantastiskt!
   *Kram*


 4. Hej Kusin! Vi var från förra tisdagen till i söndags. Vi bodde i Sussex Gardens på Orchard Hotel. Vi har shoppat, sett Big ben, London Eye, Picadilly Circus , varit i Birminghamn och sett på Världens största hundutställning. Måste helt klart tillbaka till London! En trevlig stad, rätt stor oxå ! 😉 Ha det gott! KRam


  • Vad härligt! Ni var inte till Madame Tussauds? Det är en upplevelse också. Jag skulle vilja åka London Eye nästa gång. Vi bodde i Kensington Gardens, på Royal Court Hotel (vet inte om den finns fortfarande för när jag har sökt har rätta hotellet inte kommit upp på nätet iallafall). Hur var det i Birmingham? Har en vän därifrån, sägs vara fint där. Kramar!


 5. Vad härligt med ett sådant stöd. Vilken bra fotograf och vilken dröm att få åka till Galapagos!


  • Ja det känns bra. Han är verkligen jätteduktig. Galapagosöarna ser jättemysigt ut, verkar vara ett otroligt rikt djurliv och väldigt lugnt ställe. 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: