h1

Doktor Maya!

juni 3, 2010

Pelle fick problem med sin dator och då han inte är särskilt intresserad eller så väldigt datorkunnig så blev detta min gebit att fixa.

Datorn blir plötsligt trög och det poppar upp en massa reklamrutor mm. Doktor Maya rycker ut och ställer diagnosen; ”Det måste vara ett virus” och letar fram det som annars det så bra antivirusprogrammet NOD32 hade missat. Alldeles riktigt, det var en variant av en Trojan.  Den hette ”Kryptik.ESN Trojan” och nu är den äntligen borta! Nu är ”LarsGunnar” (hans dator) frisk igen! Jag passade på att rensa och städa ur datorn på samma gång. Tur den sköter sej själv en stund så jag har kunnat gå ifrån och till, sätta igång tvättmaskinen, vilat, gjort kaffe och druckit kaffe under tiden. 

Jag skickade honom ett SMS att jag nu har fixat hans dator och att den är frisk igen. ”Du är bäst, Puss!” skickade han till mej som svar alldeles precis nyss. Gullet mitt! 🙂 Nu blir det kaffe och sen backup-kopiering av senaste fotografierna… Jag är sååå trött idag! Flera nätters sömnlöshet gör sej påminda och ryggen värker som tusan!

Foto: Asian-central.com
Photo: Asian-central.com 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: