h1

Gardening!

juni 29, 2010

Jag hade ju lovat lite bilder på våra nya solsängar, våra nya glasdörrar till soldäcket och annat som hänt i trädgården å de senaste veckorna. Så här kommer lite av varje…(Fotona är klickbara till större)

   

Vi har planterat en hel del blomster, plantor och frön över hela trädgården och sakta kommer det upp. En ny blomlåda förgyller (i silver) i entrén.

Tidigare har vi gjort lite Japaninspirerat där vi vill slippa rensa ogräs, köra trimmer och dit inte gräsklipparen når…så det blev lite ”Japanska hörn”! Randgräset kommer att ta sej…det ser lite visset ut på fotot… Kärleksörten blommar vilken dag som helst…

Pelle fixade en kanonfin rabatt på framsidan. Kanske han skulle sadla om till Trädgårdsmästare? Från en spontan ingivelse på morgonen åkte vi och köpte stenplattor och hämtade sedan Cerisa Pioner vi fick av AnneliÖ. Pelle grävde och jag inspekterade om det blev rakt, pekade och han svettades i värmen. Så jag fixade juice och kaffe. Vi blev mer än nöjda. Nu blev det lite mera liv på framsidan som varit så kal och tråkig.

Igår tvättades och städades bilen ut och invändigt mycket grundligt, och trots att jag knappt gjorde nånting förutom att hålla i vattenslangen och assistera Pelle med nya trasor så fick jag sjukt mycket värk i nacken så ofantligt mycket att det utlöste en migrän som inte var av denna värld. Huvudet höll på att sprängas av minsta millimeterrörelse och jag låg till sängs och mådde riktigt illa. Trots piller så blev det inte det minsta bättre och jag vaknade flera gånger illamående och med fruktansvärda smärtor i nacken. Varvade med att gå upp och gå emellanåt men jag var yr och minsta steg gjorde ont. Även på morgonen idag kvarstod denna nacksmärta, yrsel och migrän. Fyy vad jag var dålig. Orkade inte vara så trevlig eller aktiv så hela förmiddagen gick i stilla vilotecken. Men nu mot kvällen är jag bra.

Veckan kommer fortsätta med lediga sommardagar, avkoppling, romantik och mys…

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.

10 kommentarer

 1. Vad fint och mysigt vännen, kram!


  • Tack Annika 🙂 Kram på Dej!


 2. Vad fint!


  • Tack Anna 🙂


 3. Tjusigt,tjusigt! Rabatten gör sig mycket bättre live,än på bild! 🙂

  Ha det så måjsigt nu!! Sköt om er!!

  *kramizar*


  • Tack Annelie! 🙂 Låter ju kanonbra det, att den är finare live alltså. Vi myser och mår! Hoppas Ni åxå mår bra! *Kramar*


 4. Hej! Tack för titten inne hos mig! Jodå, jag säljer smycken. Är du intresserad av nåt är det bara att maila på adressen jag lämnat här. Önskar dig detsamma; en härlig sommar! Kram!


  • Tack för titten Du också! Har varit borta så jag har inte sett Din kommentar förrän nu. Tack för mailadressen, ska se om det kan bli en beställning framöver. 🙂 Kram!


 5. Blev ju super med glasdörrarna:))
  Den lilla rabatten och dina japanska ”hörn” likaså!
  Lev och må och mys på…
  Kram*


  • Tack Monica! Du får komma förbi och kika hur det ser ut live 🙂

   *Kram*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: