h1

Jag vann igen!

augusti 25, 2010

Igårkväll vann jag ännu en auktion på Tradera inför vår Trädgårdsplanering 2011! Denna gång budade jag på ca 50st Rödvita Aqulegia – ‘Nora Barlow’ och jag fick dem för priset av 10kr + 6kr i frakt! Billigt är bra!

Jag har även budat på ca 25 lökar av den vackra ljuslilarosa Tidlösa / Nakna Jungfrun ‘Colchicum’ samt en lök av supersöta Galanthus ‘Lady Elphinstone’ (Fylld Gulblommande Snödroppe).  Det är 1 respektive 3 dagar kvar innan auktionerna går ut så jag håller tummarna att mina givna bud räcker! (Alla bilder är klickbara större)

  

 

Igår kom också paketet med de 2 lökarna + 20 fröna av Allium Giganteum som jag vann på Tradera i söndagskväll. Det var snabbt skickat för han får pengarna på kontot först idag (då vi har olika banker) så han skickade nog mitt paket innan han visste om han fått betalt…även fastän jag har som policy att betala direkt, bara minuter efter vunnen auktion. Och så jag gjorde och sen mailade att pengar var på väg. Synd bara att det verkar vara så gråmulet trist ute idag fastän det lovades sol. Min käre sambo får gräva ner lökarna när han kommer hem (tur det går fort), han skulle göra det igår men vi hade besök hela eftermiddagen och kvällen. Trevligt dock!

Foto/Photo: Tradera.com

2 kommentarer

  1. […] inväntar fortfarande auktionerna jag skrev tidigare om på Snödroppe och Tidlösa ska närma sej sluttiden, jag blev förstås överbjuden på mina skamliga låga bud, men billigt […]


  2. […] vann inte buden för blomsterfröna Snödroppe och Tidlösa. Men det gör inte så mycket heller. Tidlösa är faktiskt giftig dessutom läste jag på […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: