h1

Vår Weekend…

oktober 19, 2010

…på hotell har passerat. Och tyvärr kan vi inte visa foton eller filmsnuttar från helgen då dessa fördes över på Pelles dator och strax efter det så ville den inte vara med längre.

Jag försökte få ordning på den. Vännen Jocke F försökte också. Men vi har nu insett, ”Lars-Gunnar” behöver en datordoktor… Pelles relativt nya dator måste alltså lämnas in på rep, det är förmodligen något annat än mjukvara som krånglar…

Och datordoktorn som finns här i vårt grannskap har nu bara öppet måndag och onsdag denna vecka. Jag har mailat och frågat, hoppas han kan ta sej an datorn så snart som möjligt, helst redan idag!

Åh så frustrerande, allt som jag vill komma åt just nu ligger på flera hårddiskar i samma dator och den är plomberad så vi kan inte flytta någon hårddisk till en annan dator… Nu svär man över att man inte genast brände backup på skiva och körde över åtminstone de senaste fotografierna på den ena bärbara hårddisken också – för då hade jag kunnat köra på laptopen med den bärbara hårddisken. Varför jag jobbar på Pelles dator med foton och sådant beror på att jag installerade Photoshop där innan jag hade laptopen. Jag har ett annat Photoshop på laptopen som jag inte kan och den är bara en begränsad liten upplaga som inte har alla funktioner. När tekniken stannar så stannar världen…jaja, dagens i-landsroblem!

Hursomhelst kan jag ju berätta om helgen som var. Utan bilder. Vi var alltså i Staden Norrut och bodde på hotell. Mötte upp min bror och hans fru, drack öl, slappade, pratade och gick ut på restaurang för lite Thaimat. Åter på hotellet tog dom ett bad i badkar tillsammans, myspysarna där! Och vi som hade gjort oss iordning för kvällen knackade på men roade oss själva en liten stund med musik, öl, jordnötter och godis.

Konserten var helt okej, det är ju inte min musiksmak precis men Pelle var glad över att få se Entombed. Jag var bara med. Lustigt nog är vi ”förbandsentusiaster” och var egentligen inte där för de andra två banden, det danska förbandet The Kandidate och danska huvudbandet Volbeat. Likaså blir det om vi ska på konsert i december då vi är ute efter att se det svenska förbandet Raubtier (som jag dock gillar desto mer) än de andra två som också spelar. En hel del foton och filmsnuttar blev det dock på alla de tre banden från konserten i lördags, dessa får då tyvärr vänta tills datorn är frisk igen…

Under kvällens gång fick jag alltmer magsmärtor men stod ut på konserten. Fotograferandet gav såklart värk så det var ju inte oväntat det heller. När vi sett alla band och det började närma sej de sista låtarna för huvudbandet Volbeat så hämtade vi ut jackorna, Pelle och jag. Jag var tvungen att ge upp och gå till hotellet. Värk och magsmärtor. När vi kom till hotellet var det ett faktum, jag hade magsjuka. Satt på toaletten nästan halva natten och däremellan vred jag mej i magsmärtor. Jag var ju glad över att jag slapp kräkas, men jag mådde fruktansvärt illa hela tiden. Ända tills igår förmiddag hade jag magsmärtor!

Vet inte om det berodde på någonting jag ätit, eller de nya ölen jag drack eller om det var magsåren som spökade. Dålig var jag iallafall. Inte riktigt det man tänkt sej och förväntat sej av en hotellweekend men å andra sidan hann vi ju ändå avnjuta att sova borta, komma bort, få skjuts och vara bilfria, äta ute, sova länge (halv åtta), lämna sängen utan att bädda, äta stor mumsig brakfrukost utan att behöva tillaga något. Deras goda havrevåfflor på morgonen var en riktig hit, mums! Pelle har fått receptet på dessa från ett tidigare besök på samma hotell. Fotona verkar helt okej fastän vi bara hade Pelles lilla kamera med oss och vi hade en skön helg ändå. Det kan vara värt den extrema värken jag haft sedan dess…

Foto/Photo: Francesco Marino FreeDigitalPhotos Net

4 kommentarer

 1. Hej snygging! För det första måste jag kommentera inlägget innan. 36:or??? Oj, det var längesedan man hade det, innan flickorna kom. Du är en puma ju =) Sedan måste jag säga att magsjuka borde förbjudas, fy vad hemskt det är! Hoppas ni ändå hade det bra men det låter så. Krya på sig till Datorn =)
  Kram kram


  • Snygging kan Du vara själv 😉
   Ja jag fattar det inte själv än att jag äntligen kan ha dom! Nu blir det garderobsrensning, ut med stort och fram med sånt man inte kunnat ha på ett tag. Puma, nejdå, har massor kvar. Ja magsjuka är inte att leka med, var faktiskt dålig måndag förmiddag och även litegrann tisdag och onsdag så det är förmodligen magsåret som spökar på. Ja nu är datorn hos doktor Fredrik, vi hoppas han får komma hem innan helgen men troligen blir det att stanna kvar över helgen hehe.
   *Kram kram*


 2. Tack för senast! 🙂
  *kram*


  • Tack själva 🙂 Det borde bli fler sådana helger tycker jag!
   *Kram*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: