h1

Den Vita!

november 29, 2010

I början på november fick jag ett telefonsamtal av svärmor som sa att det kommit in vita julgranar på Elkedjan. Snabbt skyndade jag dit och köpte en för tamejtusan iår skulle jag bara HA en! De två senaste jularna har jag minsann jagat och letat, både i hemstaden och staden norrut. Utan lycka, dom har alltid hunnit bli slutsålda, beställda, undanlagda och slut i huvudlagren. Men iår minsann, då skulle jag vara FÖRST i butik och det blev jag!

Jag plockade upp granen i fredags men mer än så skulle jag inte göra eftersom jag ifjol blev jättedålig när jag klädde granen. Så nu skulle jag ta det stilla, vila och göra litegrann per dag. Igår satte Pelle upp de nya Thailändska julgransljusen, iår går dom i blå LED. Han hängde även upp några mattsvarta kulor. Det blir att hjälpas åt med några julgranspynt idag. Det blir tema Vitt-Svart-Silver och de blå LED-ljusen.

Foto: Copyright StudioMaya (Mitt Egna Foto) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photo: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.

2 kommentarer

  1. Blev säkert jättesnyggt, min dotter surrar om en vit gran , men hon har en för snål mamma 😦
    Tror vi skippar granen helt i år, ska ju ändå jobba:(
    Kram


    • Ja vår gran blev uppsatt och klädd tidigt iår, just för att vi köpte den så tidigt. Ingen idé att lägga den på vinden för att ta ned den nåra veckor senare tänkte vi. Kanske blir en bild lite senare på hela granen, den är annorlunda och man har fått höra både bu och bä om den. Vissa tycker den är jättefin, vissa gillar inte vita granar. Tur smaken är som baken. Ni får kika förbi på en kaffe och se den live! Den ser lite Disney-aktig ut, skulle kanske haft vår flerfärgade och röda LED-slinga i också… Men det kan bli nåt annat år. Vi köpte tre slingor i Thailand sist, alla med blinkande LED-lampor i minst 8 olika blinkningsprogram. Superkul. Ska nog beställa fler med svärmor när de åker dit efter nyår 🙂

      *Kram*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: