h1

Tidiga Klappar?

november 29, 2010

Foto/Photo: Salvatore Vuono FreeDigitalPhotos Net

Jag har fått paket både i förra veckan och i helgen, en mus till min laptop i svart/turkos så äntligen kan man jobba snabbare på datorn. Och mina tre kameraprylar som är sååå roliga att testa. Jag är SÅ nöjd!

Foto/Photo: Discatonce.se

Nu är jag bara förväntansfull över att jag har tre till som är intresserade till modell-för-en-dag-projektet, får bara hoppas att det blir att fota dem snart. Och att jag då mår bättre. Då får jag också tillfälle att testa en av mina nya kameragrejor! Jippi!

2 kommentarer

  1. Vilken cool mus du har =) Själv har jag helt vant mig av med mus då jag börjat med laptop. Trodde aldrig det skulle bli så men människan är visst ett vanedjur =)


    • Tackar! Jodå den är lite cool, ett fynd dessutom. Ja jag har också vant mej vid touchpad på min laptop, men i vissa fall blir jag frustrerad när jag har bråttom och inte får till det jag vill för touchpaden är känslig för beröring. Såsom vid Photoshop är det bra med en mus istället, annars får man göra om jobbet ganska mycket och det blir riktigt frustrerande när man har så många bilder som kan bli fel… Men jag använder touchpaden oftast annars!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: