h1

”Helt slut som artist”

januari 27, 2011

…som Farmor brukade säga. Ja så ofantligt trötta är vi…

Det blev en mycket lång och helt oväntad dag idag. Jag fick ett samtal på förmiddagen och frågan om jag kunde skjutsa Svärmor på akuten. Efter vändor hit och dit, läkare och lång väntan, många prover senare, sjukskrivning, ordinerat sängläge och strikt övervakning hemmavid (istället för inläggning på sjukhus) så är stackars svärmor, Pelles mamma Kicki, nu hemma! Och vi åkte dit med blommor och lite vi handlat åt henne (ty Svärfar vågade inte lämna henne ensam).

Så imorgon avlöser jag Svärfar Ove då han åker på jobbet att titta till Svärmor. Så för att ha tillgång till bilen imorgon så stiger jag upp kl 06 och skjutsar Pelle på jobbet. Därför – och för att vi sovit dåligt senaste nätterna (om knappt alls)Pelle inte varit kry – så blir det en tidig kväll. Pelle somnade redan 20.30, stackarn var helt slut. Hoppas nu Svärmor får sova inatt. Hon såg rätt tagen ut efter en lång dag på sjukan. Krya på Dej, Kicki!

Idag har det varit härligt väder, takdropp, solglimtar och +6! Nu är det takras därute så man vaknar väl inatt av en och annan smäll… Godnatt!!!

4 kommentarer

 1. Hoppas svärmoran kryar på sig =)
  Visst är det härligt med takdropp, det ger som en slags extraenergi.


  • Ja Svärmor mår redan bättre, hon fick järntabletter och order att dricka vätska och vila.

   Underbart med takdropp. Javisst gör det gott i själen!


 2. Vad tråkigt att din svärmor blivit sjuk. Vad bra att ni kan avlösa varandra för att gå och hälsa på henne. Hoppas din svärmor snart är frisk igen.

  Ha en bra dag
  kram


  • Ja hon mår redan bättre, lite matt och trött bara. Järn- & blodbrist gör ju en matt och trött. Hon hade förlorat en del blod så det är inte så konstigt. Det är klart man hjälper till om man kan.

   Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: