h1

Morgon i Bang Saphan!

februari 7, 2011

På den härliga Thailandsemestern 2010 hittade vi en pärla som heter Bang Saphan. Vi bodde i en av de fem Beach Front Bungalows på stranden och de andra stod tomma. Turistexploateringen har nog inte nått hit än så vi fick verkligen en avkopplande och lugn tid här. Allt som hördes var den varma vinden och vågskvalpen. Vår Bungalow är den sista, längst till höger. Den innehöll två (!!) dubbelsängar, bord, stolar, ett stort kylskåp och ett fint litet badrum. En egen liten veranda att torka handdukar på.

Vodpod videos no longer available.
 

Morgon i Bang Saphan!, posted with vodpod

 

Äntligen har jag fått det att fungera med vårt första videoblogginlägg! Stort tack till Supporten Oskar som svarade på mail på bara  7 minuter! Detta inlägg har önskats och efterfrågats så här kommer det, semesterdag i Bang Saphan, en morgon vid stranden. Behöver vi säga att vi längtar tillbaka…? Se och njut!

Video: Copyright StudioMaya (Min Egna Video) Man får EJ använda mina videos utan mitt tillstånd.
Video: Copyright StudioMaya (My Own Video) My videos may NOT be used without my permission.
Camera: Sony DSC W-50

6 kommentarer

 1. Kul att se en film:)
  Ser verkligen härligt ut, tala om att ha stranden för sig själv:)


  • Vad roligt att Du tycker det var kul med en film, det är första försöket (förutom de tidigare YouTube-klipp vi visat) att videoblogga på riktigt.

   Ja det var verkligen härligt, mysigt att se tillbaka på när man också har just videoklipp utöver fotografier. Vi hade långa promenader åt båda hållen och det var verkligen att ha stranden för sej själv!


 2. Jag blev alldeles lyrisk av detta fint filmade klipp. Att bo så fint och nära vattnet måste ha varit en upplevelse utöver det vanliga. Bara ljudet från vågorna är rena meditationen. Sen ett ställe som inte är så exploaterat är ju guld värt. Förstår att ni längtar tillbaka. Tack för att du satt in klippet så vi andra fick njuta lite också.

  Ha en fin dag
  kram


  • Vad kul att Du gillade filmklippet! Ja även om jag nu är rädd för kryp och var lite reserverad över att bo i bungalow på stranden mot för ett tryggare hotellrum nån annanstans så var detta verkligen ett härligt äventyr. Vi hade förvisso besök av små små ödlor (som är räddare för oss än vi för dem) så var det annars helt krypfritt. Vi såg en enda manet och den låg död på stranden.

   Det var riktigt meditativt att vara där, det finns nästan ingenting att göra förutom att njuta av friden, naturen, stranden och havet. Läs gärna blogginläggen därifrån (sök på Bang Saphan i sökrutan) och de andra inläggen under Januari 2010 om Du vill läsa mera 🙂 För ordningens skull nerifrån och upp, bakifrån och fram. Datum 28/1 och fram till 22/2 (2010)

   Ha en fin dag Du också!
   Kram på Dej


 3. Den videon fick en verkligen att längta till nått varmare. Lite kommentarer under själva filmen hade varit roligt. Vindar å vågskvalp i all ära, men det blev lite enformigt att bara lyssna på det.


  • Hmm, ja kanske det, men eftersom det blåste och vågorna slog så var det lite svårt att kommentera och bli hörd i kameran. Det är bara en enkel vanlig kamera vi filmade med. Vi har lite fler videos men inte kommenterat så mycket då ljudet tyvärr inte blir så jättebra. Kommentarer kommer nog på filmklipp senare där vi filmar lugnare och tystare platser!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: