h1

Apple Blossom

februari 23, 2011

Jag fick tidigare en Amaryllis ‘Apple Blossom’ av min bror med familj och den har blommat två gånger. Just nu blommar den för fullt igen – för andra gången. Men inatt hade blomman och hela krukan trillat så det låg jord på golvet. Pelle räddade fyra av de sex blomklockor från Amaryllisen som gått av, de andra två fick sitta kvar på stängeln och han ställde krukan på golvet. Ty de sex blomklockorna var så tunga att (trots stöd) ramlade krukan omkull.

Sedan lade jag de fyra avbrutna blomklockorna i en vacker glasskål med vatten på vår köksö. Och fotograferade förstås. Det blev riktigt fint. Och många fina foton blev det också, de kommer upp på PixBox senare när jag orkar.

Har fortfarande feber av och till, men ingen influensa eller något som brutit ut. Är matt och hängig, men idag orkar jag vara uppe mer än igår. Hade idag planerat att besöka jobblediga mamsen och min plastpappa Kurt som varit jättesjuk och legat på sjukhus men som nu fått komma hem. Men jag varken orkar eller vill smitta dem. Så det får bli en dag när jag är lite bättre. Krya på Dej, Kurt! Hoppas Du blir bra snart!

Edit kl. 22.00: Jag har varit dagvild hela dagen och trott att det varit torsdag idag. Så det är först imorgon mamsen är jobbledig. Om jag mår bättre och har bil imorgon Torsdag så kanske det blir en sväng till henne då istället. Beklagar att jag är så förvirrad hehe…

Foto: Copyright StudioMaya (Mitt Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photo: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.

4 kommentarer

 1. Så tråkigt att den fina blomman ramlade ner och blev skadad. Trist att du är så dålig, då skall man inte anstränga sig utan ta det lugnt.

  Sköt om dig och krya på dig
  Tack för dina kommentarer som verkligen uppskattas
  kram


  • Ja den har vuxit och blivit över en meter hög och när alla sex knoppar blommade samtidigt orkade den inte stå upp. Hade ändå stadgat upp den med tre blompinnar men det tycktes inte hjälpa. Men nu har vi en vacker blominstallation på köksön istället 🙂

   Tack själv, det är alltid roligt med kommentarer. Synd att det bara är så få som kommenterar.
   Kram!


 2. Bra att det gick att rädda några av de fina blommorna, blev ju fint i en skål också:)
  Trist att du är sjuk ,håller tummarna att det går över snabbt:)
  Önskar dig och Pelle också en mysig helg trots att du inte är kurrant!
  Kram på dig också!


  • Tack snälla! Sorry för sent svar då jag inte varit inloggad på bloggen på flera dar. Mår mycket bättre nu, ingen feber iallafall. Hoppas Ni hade en skön helg!

   Kram kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: