h1

Nominerad!

mars 23, 2011

Imorse fick jag ett SMS av min goa vän Katalin som löd som nedan:

”Du får lyssna på Mix Megapol de närmaste dagarna. Jag har nominerat dig till deras tjejplan 🙂 Kramis”

Resan går till kanarieön Fuerteventura och det fina fyrstjärniga Playitas Resort. Resan bjuder också på fina middagar, utflykter, föreläsningar och roliga överraskningar med Gry Forssell.

Så självklart kommer jag lyssna på Mix Megapol! Men jag brukar aldrig vinna nåt… TACK min goa vän för nomineringen!

Katalin själv är just nu på väg till Karon Beach, Phuket i Thailand och jag är självklart AVUNDSJUK!

Det är en underbar strand där och jag som är ”Thailandfrälst” älskar ju både thaimat, människorna, shoppingen, sightseeingen, utflykterna, havet, stränderna, sol och bad! Grymt skönt för både kropp och själ! Bättre värklindring finns inte! Hoppas nu att både Katalin och hennes Peter har en underbar semester!

Annars brukar jag också lyssna på Rix FM Webradio 😀 Vilken webradio brukar Du lyssna på?

14 kommentarer

 1. Vad konstigt att du inte kan se mina klipp. Jag ser dom och andra jag pratat med. Man måste vänta en stund efter att man klickat i mitten. Det är dom tre sista i inlägget som är filmklipp.

  Grattis till nomineringen. Hoppas du vinner. Jag brukar mest lyssna på WWR (Warm web radio) eftersom jag känner som som driver den internetkanalen. Den är under uppbyggnad. Min väninna ia brukar spela musik där. Nu har dom emellertid lite uppehåll för nätarbeten.

  Jag har aldrig varit i Thailand men det verkar vara svenskarnas paradis.

  kramar


  • Ja det har ju aldrig hänt att jag inte kunnat se filmklipp, varken hos Dej eller hos någon annan. Skumt. Kan ju vara nåt just nu, just idag.

   Jag brukar ju aldrig vinna nåt så jag skulle bli väldigt förvånad om dom ropade upp mitt namn i radion faktiskt. Vad roligt med en radiokanal som vänner driver. Har också en vän som driver en egen radiokanal.

   Till Thailand har jag varit några gånger och jag/vi har rest runt en del så det är skillnad på turistort och ”det riktiga Thailand”. Men visst är det ett svenskt turistparadis, då främst Phuket. Men jag gillar mer andra platser i Thailand. Det finns ju så mycket mera att se och göra.

   Kramar


 2. Hej Maya,,jo du kan vara alldeles lugn,,du ligger i hatten och väntar på tur..säger väl good luck i Mix tjejplan..Haé Kramen.


  • Så bra! Snäll Du är! Kram!


 3. Förstår att det finns turistfällor där också. Jag känner folk som varit till Thailand och sett sig omkring överallt och dom är hänförda 😉 Kul att du varit där.

  Tack för att du talade om att Elisabeth Taylor gått ur tiden. Jag hänger inte med riktigt nu när jag inte mår så bra. Du är lite lik en ung Elisabeth Taylor på kortet i inlägget och även på headern.

  Ha en fin kväll
  kram


  • Mesta turistfällan är nog Phuket kan jag tycka. Men det är klart att det finns över hela världen. Jobbigast var folket på Giza-platån i Cairo, Egypten.

   Tjejen i detta inlägget är hon som nominerat mej, ja lite lik Elisabeth Taylor där kanske 😀 Men jag vet inte om JAG är lik henne, tycker Du det? 😉

   Ha en fin kväll Du med och krya på Dej!
   Kram


 4. Jaha sugen,,då får du peta i dig något gott,sen får du oxå ha en fin resten av dagen..Haé Kram.


  • Ja maten såg god ut 🙂 Det blir middag lite senare även om man är hungrig nu. Tack ska Du ha, solen skiner än. Kram!


 5. Jag kan inte heller se dom tre filmklippen nu heller så dom är nog för stora. Jag såg dom förut. Jag sätter in dom i varsitt inlägg istället och kollar. Det blir nog för stort med tre på samma inlägg. Du har nåt drag över ögonen när Liz var i en viss ålder.

  kramar


  • Du är för rar 🙂


 6. Felet är inte i din data utan felet sitter i mitt huvud som inte funkar i dag 😦 Jag hade tagit bort filmklippen av misstag. Borde inte sitta vid datan när jag har värk. Nu har jag satt in två av filmklippen igen och hoppas dom syns. Två till i mitt senaste inlägg också. Ja du vad säger man 😉 Tack för att du sa till så jag till slut undersökte igen

  Ha en fin kväll
  kramar


  • Ojdå, jamen då fick vi en förklaring. Jag såg ju Dina YouTube-klipp så det var ju lite underligt. Men bra att dom är uppe igen, då ska jag kika på dem lite senare. Orkar inte sitta längre, har problem med ryggen sen iförrgår.

   Kram!


 7. Vad kul! Lycka till – hoppas du vinner.
  Du gillar ju resor och jag har nu sista inlägget från en resa till Sydafrika på bloggen. Vi åkte från Kapstaden till Kalahariöknen och det har blivit många inlägg, men nu ligger det sista ute!
  Kram


  • Vad snällt av Dej att önska lycka till 🙂
   Ja jag älskar resor, det gör ju Du också vad jag förstått. Vad intressant, då ska jag sätta mej och läsa om den resan nån dag. Ikväll blir det vila.

   Ha en fin kväll!
   Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: