h1

Fenomen

mars 28, 2011

Igårkväll låg jag med ryggsmärtor vid TVn. Jag och Pelle började se TV-programmet Fenomen som hade premiär. Helt ovetande vad det handlade om så började vi se det och såg att tre bekanta ansikten dyker upp. Ja inte sådär ”bekanta ansikten” som i Soffipropp, Arga Snickaren, Linda Lampenius och Meg Westergren m.fl. Utan personer vi träffat.

Deltagarna Riku Koponen som är son till Tarja som är en bekant till oss, Peter Varg som vi träffat på för något år sedan under en föreställning här i stan och Claes Danell som är en bekant som utövat korttrick hemma hos oss. Lite kul faktiskt för dom är duktiga. Peter och Claes kommer i nästa program, Riku var förbluffande bra i gårdagens program. Klicka på bilden nedan så ser Ni ett TV-klipp från hans uppträdande.

Se mera på Kanal5’s Fenomen

2 kommentarer

  1. Trist att du hade ryggont. Hoppas det är bättre nu. Jag såg också på Fenomen och tyckte att Riku var klart bäst. Inte bara för att han är från stan.. utan han var trovärdigast och skickligast! Spännande med två till från trakten!

    Hoppas du har en skön dag!


    • Tyvärr är jag inte bättre, är nog sämre än på länge. Orkar inte sitta så mycket. Värst på kvällarna. Men det blir att ligga i soffan och vila och se TV eller film. Visst var Riku mest trovärdig och skicklig, helt klart. Ja det blir kul att se nästa program också. 🙂

      Ha en fin kväll 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: