h1

Vad blir det för mat?

mars 28, 2011

Igår lagade Pelle en jättegod Pasta Carbonara Special till middag. På sitt eget lilla vis. Och så gott det blev. Vi åt middag framför TVn…

Pelles Pasta Carbonara Special

Bacon (klipp i bitar, använd gärna den lite tjockare baconet)

1 burk Créme Fraiche med smak av Kantareller och Cognac

1 dm Purjolök (strimlas)

Krydda med lite Oregano

Han kokade Fullkorn Spaghetti i saltat vatten och med lite olivolja. Hällde ut vattnet när det var klart. Kryddade med lite Oregano.

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.

2 kommentarer

  1. Mums! Det såg gott ut! Så skönt att slippa laga all mat själv… att bli bjuden till bords är guld värt! Glöm inte att berömma… karlar vill det! 😉
    Kram till dej!


    • Det var smarrigt! Jag trodde ju inte jag skulle gilla såsen då jag inte är så förtjust i kantareller men det blev smaskens. Kanske Konjaken som gjorde det? 😉

      Berömmer ALLTID min man, han är duktig. Vi delar på alla sysslorna, annars hade det inte funkat med mina trafikskador. Bara att jag berättar om hur gott det var på bloggen gör nog min man lite stolt 😀

      Kram till Dej också 🙂



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: