h1

En utflykt…

april 19, 2011

…som väcker alla sinnen med både färg och doft. Ett besök som jag/vi gärna gör om snart igen.  (Alla foton är klickbara större, men får inte kopieras, nedladdas, publiceras eller sparas).

Idag var jag alltså förbi och hälsade på lilla mamsen. Vi gjorde en utflykt till en av stans handelsträdgårdar. Det var mitt första besök dit och jag åker gärna dit igen. Blommorna heter Lavendel, Orchidé, Incastjärna, Plättar i luften och Gerbera!

Och då vädret var varmt och strålande vackert gjorde vi också ett besök till hennes stuga för att titta till den. Den nybyggda altanen har lyft av tjälen i vinter på högra sidan men vi hoppas att det rätar ut sej så småningom. Till påsk är mamma och Kurt lediga så då får dom tid att ta fram utemöbler och annat trevligt. Paviljongen på den andra nybyggda altanen (ej i bild) stod kvar.

Efter detta åkte jag själv ut en stund med bilen på fotoutflykt för att fotografera lite vårtecken. Jag fann en hel del och fotograferade både tussilago och vide. Samt lite annat. Och de fotona kommer senare… Nu har jag så massor värk att jag inte kan andas. Det blir sängen och smärtstillande för min del nu.

TACK Mamsen för idag!

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.
Kamera/Camera: Nikon D5000 (2011-04-19)

4 kommentarer

 1. Vilka fantastiska bilder du tar. Dom vita blommorna är ljuvliga. Vilken härlig utflykt. Fantastisk stuga din mamma har, lite annorlunda och läcker. Hoppas smärtan gett sig av nu efter sömnen. Det kommer surt efter när man gjort nåt kul tyvärr

  Ha en fin och solig dag
  kramar


  • Tack gulliga Du! Ja Orchidéer är vackra. Blev helt faschinerad över Incastjärnan och ville läsa mer om den men hittar den inte alls på Internet. Måste kanske ha det latinska namnet på den?

   Ja stugan är sådär gullig och dom har gjort så fint både inne och ute. Den rosa färgen fick vara kvar. Det är ännu finare när dom har utemöbler och blommor. Nu är det fördraget för fönstren och lite kalt på altanerna.

   Jodu jag sov iallafall men hade massor värk före 6 imorse och låg kvar till 7. Har fortfarande mkt värk men vill inte ta mer tabletter för jag är helt dimmig av trötthet och ska dessutom köra bil i eftermiddag då jag ska på vårdcentralen. Det är ju trist att det ska komma surt efteråt, men Du ver ju hur det är som har det så själv.

   Ha det så bra, Vännen!
   Kramar


 2. Så vackra blommor! Och söt stuga hon har din mamma! Det är härligt med sommarstuga – den byter jag inte bort frivilligt!
  Roligt med en utflyktsdag men så synd att du ska ha sån värk! Det är typiskt – man får alltid betala igen!

  Önskar att du får en skön och smärtfri påsk med sol och värme! Det är härligt att snön är borta!
  Ät gott och må gott!! Kramar!


  • Tack snälla! Ja stugan är en liten sockerpärla den. Skulle gärna haft sommarstuga också, men det räcker med villa och stor tomt. Sen har jag ju en 30kvm liten stuga bakom vårt hus som jag kan inreda som en stuga 😉

   Det är alltid roligt med utflykter och något annat att göra än gå hemma och tala med väggarna. Dom är ju inte så pratsamma av sej. Synd bara att man för det mesta får betala efteråt. Numera verkar det vara de mest simpla saker man företar sej som utmynnar i ”efterskalv” tyvärr.

   Visst är det underbart med vår! Det blir ”äggstra” skönt nu i påsk med utlovat vackert väder och värme! Kramar till Dej också!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: