h1

Påskdagen 2011

april 25, 2011

Påskdagen bjöd på ännu en strålande varm dag så vi fortsatte i trädgården, detta evighetsprojekt som tycks ta längre tid än vi trott när vi blev med villa. Men ack så roligt! (Alla foton är klickbara större, men får inte kopieras, nedladdas, publiceras eller sparas).

 Allium Giganteum

 Gräslök  Rabarber

 Dennis

Och även på Påskdagen fick vi besök. Kristina, Jocke och deras snart 2 år och 4 månader gamle son Dennis kom och åt grillad korv med oss. Sedan bjöd vi på påsktårta (choklad) med vispad grädde till.

Fr. v. Jamie Taboo Gomez , William Will.I.Am Adams, Stacy Fergie Ferguson & Allan Apl. de.ap Pineda Lindo = Black Eyed Peas

Dennis som kallar mej för ”IA” och Pelle för ”Lelle” pekar på en leksak han har fått på McDonalds som spelar en låt av Black Eyed Peas och där det är en bild på gruppen. Dennis pekar ofta på Fergie och säger ”IA” och pekar sen på Allan Pineda Lindo och säger ”Lelle”.  Det är dom två till höger på bilden ovan. Så Pelle har alltså blivit mörkhyad och fått hår…hmm…och jag är plötsligt en megastjärna. Det ni!

Saknar min lille brorson Tim som är 2,5 månader yngre än Dennis… Och min älskade son Robin saknar jag…

Pelle hade på påskaftonen ringt på en annons där någon sålde skärmväggar till bra pris, bra för då skulle vi slippa bygga och måla dom själv. Dessa skärmväggar såldes av en bekant så Pelle, hans bror Micke och hans pappa Ove åkte dit med liten lastbil för att hämta dessa. Dom är jättefina, men supertunga och rejält byggda. Vi hoppas nu få lite mer stil i vår trädgård. Riktigt fint kommer det bli när de väl kommer upp. Även påskdagen fick vi färg, snart är vi solbruna ju…

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.
Kamera/Camera: SONY DSC W-50 (2011-04-24)

Video: YouTube.com Vevo.

4 kommentarer

 1. Låten är ju rena energikicken och är lite annorlunda och klassig. Vilken fin liten kille på bilden. Vad roligt att ni träffat lite folk och haft det bra. Ja du man saknar sina söner när man inte kan träffa dom. Vad bra att ni hittat skärmväggar. Såna skulle vi behöva ha också men jag gillar inte dom där vanliga stela och dom är så dyra.

  kramar


  • Ja låten är medryckande. Det var inte lätt att fota lille Dennis, både han och min brorson är aldrig still för fotografering.

   Skärmväggarna kommer jag fota när dom har monterats upp. Jag orkar och kan inte lyfta dom med Pelle så han måste få hjälp till det. Dom är riktigt tunga och gedigna. Denna vecka är det nog övertid för Pelle så det får bli till helgen kanske.

   Kram på Dej!


 2. Hej!
  Jag har varit in och läst om allt möjligt ni gjort i påsk och besök och annat. Ni jobbar på bra i er trädgård och jag skönjer ett intresse, som jag inte själv har… Jag vill ha blommor och färger men jag är definitivt ingen trädgårdsinspiratör med sinne för sånt som du uppvisar! Kul att se så duktiga andra är!!

  Kram och solskensdag till dig!


  • Jag har alltid haft gröna fingrar och intresse för växtlighet, var nästan på väg att utbilda mej till florist en gång. Intresset och kunskapen om trädgård har tillkommit när jag köpte hus för första gången vid 20 års ålder. Jag vill ha det vackert omkring mej, både ute och inne. Det intresset delar jag med min sambo.

   Tyvärr har jag inte orken att göra & sköta det jag önskar jag kunde haft p.g.a. värken, men det är samtidigt väldigt bra för själen med en vacker trädgård (rehabilitering) så jag vill ju gärna ha den. Det tar dock hundra gånger längre tid då jag får be om hjälp för det mesta.

   Mitt huvud har massor med idéer men kroppen och plånboken är de största hindren att förverkliga alla gröna sköna trädgårdsdrömmar. Roligt att Du kikade och gillade!

   Solskenskramar tillbaka!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: