h1

Terroristen är död!

maj 2, 2011

Klockan 6 imorse fick jag höra det, när Pelle läste upp nyheten på Aftonbladet. Usama Bin Ladin är död. ”VA? Är det sant?” var min första fråga.

Men tillåt mej tvivla. Varför skulle man ha skjutit ihjäl honom när alla andra diktatorer och terrorister i övrigt får en rättegång? Varför har vi inte sett någonting i nyhterna något tecken på att Bin Ladin överhuvudtaget levde/levt senaste tiden? Många tror att han redan varit död länge. Varför skulle en av världens största terrorister och mest efterspanade personer befinna sej i en lyxvilla istället för att gömma sej i bergsgrottor helt plötsligt? Varför ska det ha tagit tio år att hitta honom? Varför är det bara amerikaner som lyckas med den bedriften? Varför skulle en av världens rikaste terrorister kunna besegras och dödas av ”vanliga soldater” istället för att muta dem till en konspirativ teori att de dödat honom och vi ska tro på det? Varför firar man innan vi sett bevis på att han verkligen är död?

Varför jag tvivlar beror på en dokumentär vi sett där man slagit hål på många teorier angående Al-Qaida’s terrorism mot USA. Det är så många teorier, så många mörkade och ofattbara händelser och så många tvivelaktiga händelser i samband med ”Nine-Eleven”. Det handlar kanske om konspirationsteorier och politik i botten…?

Se bara, nu går börser upp. Dollarn går upp. En seger för USA. En seger för president Obama. Visst är det politik!

Läs mer på Jinge.se

Filmer om 9/11:

One comment

  1. […] jag tyvärr missade på TV, men hittade på SVT Play) tog upp två av de ämnen som jag bloggat om. Bin Ladins död och FAS […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: