h1

Aahhh…lite Java på det…

maj 12, 2011

Nej nu går jag ut i solen med en kopp mugg kaffe och ska njuta av solen. Har inte kunnat göra det senaste tiden p.g.a. värk, stress, måsten och möten. Är det inte fullt upp så ligger jag istället däckad i värk. Nog för att jag har megaont i nacken idag så jag mår illa och är yr, men UT i solen SKA jag! Ha en toppendag allihop! Tjing!

Annonser

4 kommentarer

 1. Hoppas du slapp värken och kunde njuta ordentligt av koppen i solen 🙂


  • Tack snälla, jag hade mycket värk men la mej i solen en stund iallafall. Nu på kvällskvisten är jag så mycket bättre. Vad gullig Du är som kikar in igen och kommenterar! Ha en fin kväll!


 2. Det låter som en härlig dag. Hoppas du fick mindre ont av värmen. Detta med yrsel är ju jag också bekant med. Min nackgympa har hjälpt lite men fick ta bort några övningar som förvärrade det hela

  kramar


  • Ja det har varit en väldigt fin dag med sol på klarblå himmel så jag har försökt njuta litegrann iallafall. Det var riktigt med yrsel på förmiddagen men det gick över sen, nackvärken blir ju också bättre i värmen. Nackgympa funkar tyvärr inte alls på mej, blir bara jättedålig av det så sjukgymnasterna har tagit bort alla övningar för min del. Värme, ultraljud, akupunktur och el-akupunktur är det enda som lindrar för mej. Alltid nåt.

   Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: