h1

Piff på tillvaron!

juni 20, 2011

Ibland gäller det att sätta lite piff på tillvaron och unna sej något lite extra, att piffa till sej och att göra nåt gott för själen. Idag kom dom, mina efterlängtade Traderavinster som jag vann innan helgen till verkliga FYNDpriser!

Jag har länge varit sugen på att testa ögonfransserum men tyckt att det varit på tok för dyrt om det inte skulle fungera. Men nu har jag verkligen haft turen att vinna ett på Tradera till ett superlågt pris (ser att de flesta faktiskt betalat mycket, mycket mera än jag. Hade nog lite tur med min budgivning…)

DHC Eyelash tonic, Världssuccen från Japan!

DHC Eyelash Tonic är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar.

En riktigt kvalitetsprodukt, utvecklad och tillverkad i Japan. Kan användas när man sover. DHC Eyelash Tonic är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, längre fransar.

Serumet skyddar mot förslitningsfaktorer som daglig användning med mascara torrhet mm. Även om Du är född med korta fransar blir dina fransar längre och tätare, mörkare!! DHC Eyelash Tonic inehåller en unik ”magisk” kombination av världens mest aktiva ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya långa fransar.

Varje frans får näring och energi som förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar. Innehåller 6,5 ml och varar 4-6 månader!

Rekomenderat pris i Sverige är 895 – 1300kr

Innehåller: Aqua, Butylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice, Phenoxyethanol, Carbomer, Aminomethyl propanol, Placental protein, Xanthan gum, Allantoin, Swertia japonica extract, Salix alba (willow) bark extract, Symphytum officinale leaf extract, Nasturtium officinale flower/leaf extract, Olea europaea (olive) leaf extract, Panax ginseng root extract.

Och jag kunde inte hålla fingrarna borta från tangentbordet när en Chokladdoftande Vallmo dök upp på Tradera så den ropade jag in för 13 kronor!

Vallmo, mörkvinröd – Choklad / Kakaodoftande

30 st frön av Vallmo som doftar choklad/kakao. Färgen på vallmon är mörkvinröd. Ser nästan svart ut.  Blommorna blev enkla, och en del även fransiga.

Förra veckan fick jag hem mitt superbraiga läppglans som jag budat in. Det är andra gången jag köper det för jag är supernöjd med den. Det var faktiskt min svärmor Kicki som tipsade mej om det och jag ska tipsa mina läsare om det här på bloggen.

Så nytt läppglans, ögonfransserum…förhoppningsvis ny frisyr så blir jag som ny… Känner mej kanske lite som en prinsessa senare till midsommar, 40-årsfirande, kalas och bröllopsfest framöver…?!!

Bilder/Pictures: Tradera.com

4 kommentarer

  1. […] Tidigare tips: Dagcreme. Ögonfransserum. […]


  2. De som provat, men av ett annat märke säger att det funkar =)
    Roligt att göra traderafynd. Folk börjar vara så prismedvetna att man sällan kan ”fynda” något, men plötsligt händer det =)


    • Ja detta ska vara Japans ledande märke och de har vunnit priser tre år i rad. Många kunder verkar nöjda och för det lilla priset jag lyckades fynda det för så kan det ju vara värt att prova! Jag blev faktiskt paff att jag vann det för så lite pengar (51kr), men han hade många annonser ute just då så jag hade nog tur. Förut hade jag bara hört talas om RevitaLash och NeuLash.

      Visst är folk prismedvetna numera, se bara på Loppis…finns det alls nåt för en tjuga så är det bara skrot som dom får bära hem eller till containern. Loppis ska ju vara FYND! Annars kan dom sälja det på Blocket eller Tradera…


  3. […] ropade jag in DHC Eyelash Tonic (ögonfransserum) på Tradera (igen). Jag har nämligen testat den förr och vet att den funkar på […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: