h1

Skönhetstips!

juni 20, 2011

Jag kan tipsa vidare ett tips jag fick av min svärmor Kicki om ett bra och läckert läppglans från Bare Essentials. Det är ett Lip Plumper vilket innebär att det förstorar läpparna litegrann genom att det innehåller ämnen som ökar blodcirkulationen i läpparna efter applicering. Man får en kylande, pirrig känsla i början vid applicering.

Den färg jag testade första gången var jag så nöjd med att jag köpte ett med samma färg i förra veckan. DANI heter färgen. Jag budade hem det på Tradera eftersom det blir under halva priset där istället för i butik. Men om man vill köpa ett i butik så finns det bl.a. på Kicks.

Dani – en violettrosa nyans

Fullstor = 4,5 ml. (En mini finns i stl 2ml.)

Rekommenderat butikspris: 335kr

Vill man ha fler bra tips skriver man ”Maya Tipsar” i Sökrutan nere till höger  så kommer det upp saker som jag tipsat om… ( Edit: Ser nu att sökfunktionen inte riktigt vill fungera men detta ska komma att fungera i framtiden iallafall. Verkar som om man inte kan lägga in sökkategorier i efterhand till sökfunktionen. Men alla tips jag framöver kommer ha ska komma upp med sökord ”Maya Tipsar”.)

Tidigare tips: Dagcreme. Ögonfransserum.

Bild/ Picture: Tradera.com

10 kommentarer

 1. Här ska kollas tips 🙂 Tack!


  • Hej Maya och Välkommen till min blogg! Varsågod! Kul att Du hittar nåt spännande att läsa och kommenterar! Du är så välkommen åter 🙂


 2. Tack för tipset. Själv har jag fylliga läppar men skulle hellre vilja ha en mun som Monica Zetterlund 😉 med tunna läppar. Fast nu är det ju inne med fylliga läppar. Bättre ändå med ett läppglans som gör läpparna fylliga än att spruta in en massa skit.

  Ha en fin dag

  kramar


  • Varsågod. Har också relativt fylliga läppar men tycker det är fint med detta läppglans då det förstorar lite. Tycker precis som Du att det är bättre än att fylla dem med t.ex. Botox som är ett nervgift (som man ännu inte vet framtida men ifrån) eller som jag tycker är jättefult att fylla med kroppseget fett för det blir klumpar…iallafall Linda Rosing, och nyligen även Victoria Silvstedt har det som jag läst (kan ju ha fel förstås).

   Ligger i värk idag så det blir inget bloggande förrän värken ger med sej. Ska vila nu. Hoppas Du får en fin dag!

   Kramar!


 3. Det var inget vidare ord jag använde på slutet av min kommentar 😦 jag menar att det är bättre med ett läppstift som förstorar än att förstöra sina läppar med sprutinjektioner 😉

  kramar


  • Äh! Det gör inget, här får man skriva och tycka som man vill 🙂

   Förstod ändå hur Du menade!

   Kram!


 4. Vad bra 😉

  Ta det lugnt och sköt om dig

  varm kram


  • Tack snälla Du! Sköt om Dej Du med!
   Varm kram!


 5. Jag använder läppglans med solskyddsfaktor 15 och har sluppit munsår sedan dess. Ändrar inte på vinnande koncept, men tack för tipset.
  Svar: Den spretiga växten är luftlök, som faktiskt är ätbar…
  Nu har jag lagt in en bild i pixbox 🙂 (så heter det va?)


  • 🙂

   Luftlök, ätbar…har aldrig hört talas om den 🙂
   PixBox ja, vad heter Du där? Eller har Du länken dit via bloggen? *Kikar*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: