h1

Andra svåra attacken

juli 26, 2011

…av Trigeminusneuralgi fick jag igår. Dubbelsidigt dessutom. Tårarna bara rann. Mina smärtstillande hjälpte inte. Jag var på vippen att åka in på akuten vid midnatt men valde att vila och försöka sova lite. Jag har haft känningar av min TN sedan förra attacken i juni, till och från i mindre skala, men helt har det inte gått bort. Ihelgen blev det värre och värre, igår var det som värst. Då kändes det som om jag hade svår tandvärk i alla tänder i överkäken, öroninflammation i båda öronen, som om huden i ansiktet var bränt, som om tiotusen nålar stack överallt, tungan domnade, sluddrade i talet, huvudvärk i pannbenet (?!) och ögonen tryckte. Nacken var stel och värkte, skuldrorna krampade och gjorde så ont att jag knappt orkade röra armarna. Trots smärtstillande som inte hjälpte fortsatte attacken.

Idag känns det fortfarande, men överkäken gör inte lika ont. Men den brännande känslan i ansiktet och de tusentals nålarna sticker ofantligt. Nu har det även blivit en brännande känsla i hårbottnen och i båda armarna samtidigt som i ansiktet. Tungan känns fortfarande konstig och bränner men jag sluddrar inte. Nacken är stel.

Jag borde inte sitta vid datorn, men jag blir så otålig att ligga stilla också. Skriver lite då och då, sparar och publicerar när jag är färdig… Men jag vilar emellanåt…

Senare ska jag berätta om ett överraskande telefonsamtal jag fick idag… Ha en fin tisdagkväll!

För den som vill läsa mer om Trigeminusneuralgi finns det länkar om detta (TN) i länklistan till höger!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: