h1

Fotobok nr 4

augusti 5, 2011

Då var äntligen Fotobok nummer 4 klar. Inatt med bara en kvart tillgodo så hann jag få in beställningen. Men självklart skulle det strula till det så jag inte fick någon bekräftelse på min order, så jag mailade dem och frågade om ordern nått dem. För man vågade ju inte klicka på ”beställ” en gång till så man skulle få dubbla fotoböcker.  Imorse svarade dom att dom fick in min order, i tid och allt. Bekräftelsen kom idag.

Denna fotobok blir den första i en serie fotoböcker om vår Thailandresa 2010 eftersom vi har över 2000 foton från den resan. Så första boken handlar om de första dagarna i Bangkok. Här är en liten smygtitt på hur boken ska se ut. (Fotot är klickbart större)

Foto: Copyright StudioMaya (Mitt Egna Foto) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photo: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.

10 kommentarer

 1. Hej!
  Har du sett fotoklok.se supersnabba leveranser och allt gjort i Sverige!


  • Hej Tomas!

   Välkommen hit och tack för tipset! Prisjägare som jag är så ser jag även till priset också eftersom jag fotograferar mycket och beställer gärna flera fotoböcker. Jag försöker också ha mina fotoböcker i samma stil och storlek så dom ser prydliga ut i bokhyllan. Därför blir även måtten viktiga. Men jag sparar gärna länken för eventuella bra erbjudanden framöver.


 2. Jag är lite novis på detta område så jag måste fråga om det är fotoböcker på nätet eller såna man kan hålla i? 😉

  Ha en fin kväll vännen
  kramar


  • Fråga på 😉 Det är en fotobok man beställer via nätet och kan hålla i och bläddra. Skriver ibland lite text till fotona, bra för att minnas årtal och sådant den dagen minnen sviker (mera än normalt).

   Är just hemkommen från vår senaste roadtrip, lite längre sträcka och med övernattning. Mer om det kommer sen. Är matt och inte så kry just nu.

   Kram!


 3. Vilket jobb, men så bra det blir. Grannen klättrade på Mount Kenya och gjorde en safari i vintras och gjorde en läcker fotobok……
  Vilken tur att beställningen kom farm i tid! Kramar


  • Ja det tar mycket längre tid än man tror, men resultatet blir så bra. Man känner sej nöjd när boken är i handen. Bättre än fotoalbum med nedklottrad text och saknade foton. Härligt att det blev en läcker bok för grannen Din, resan blir minnesvärd och betydelsefull med en fotobok. Ja för att få rabatterbjudandet vi fått på mailen, så skulle den vara inne i tid, en kvart innan midnatt sista dagen så var jag klar. Det tog som sagt längre tid än jag trodde. Kramar tillbaka!


 4. Tack för ditt svar 😉 Jag har under alla år satt in fotona i album och dekorerat med massor av saker och sen skrivit lite men nu har det blivit för många album så jag skall ta ut dom bästa fotona och sen läsa in resten på cd eller dvd. Kul att ni varit ute och åkt men synd att du inte är kry

  Sköt om dig vännen
  varm kram


  • Ja det är ju synd att papperskopiorna ”försvinner” men samtidigt roligt när man scannat in dom till CD eller DVD för då kan man göra så mycket med fotona. Visa tjocka släkten på TVn, lägga på Facebook, maila till någon, göra Fotobok och massor mera.

   Jadu det är trist att må dåligt men det är ju vänner som kommenterar som gör dagen roligare 😉

   Sköt om Dej Du också!
   Många kramar!


 5. Härligt!! Själv hann jag inte! 😦 Hade såååå stora planer på en jag med,men tiden bara rann iväg!!

  Hoppas den bidde bra!


  • Ja det var mycket innan erbjudandet skulle gå ut så själv satt jag sista dagen till midnatt och sorterade. Insåg då att jag inte skulle kunna välja ut foton till EN fotobok så det får bli en serie fotoböcker.

   Hoppas det blir fler erbjudanden så Ni hinner göra fler fotoböcker 🙂 Fotoklok.se har ett gratiserbjudande om man bloggar om dom så får man en liten bok gratis, kolla på det. Om Ni bloggar alltså. 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: