h1

Dean Koontz

oktober 2, 2011

(För fler boktips skriv ”Boktips” i sökrutan nere till höger)

DeanKoontz – Vad Natten Döljer. Förlag: Bra Böcker. ISBN: 9789170029301  Releasedatum: 2011-09-06. Översättare: Sabina Söderlund.

En gång för länge sedan anlände en mördare till en liten stad. Hans namn var Alton Turner Blackwood, och inom loppet av några månader hade han brutalt mördat fyra familjer. Hans vansinnesdåd slutade inte förrän han själv dödades av den sista familjens sista överlevande: en fjortonårig pojke. En halv kontinent bort och två decennier senare är det någon som mördar familjer igen och i detalj återskapar Blackwoods dåd.

Mordutredaren John Calvino är säker på att hans egen familj kommer att bli måltavlan för det fjärde dådet, precis som hans föräldrar och systrar blev offer den där gången när han var fjorton år och dödade deras mördare. John Calvino är en förnuftig man som i sitt arbete som mordutredare bara handskas med kalla fakta. Men en upplevelse utöver det vanliga övertygar honom om att döden inte alltid behöver vara en enkelriktad resa ibland kan de döda komma tillbaka …

För fler boktips, skriv ”boktips” i sökrutan nere till höger (under Kategorimoln).

Annonser

3 kommentarer

  1. Morsning,,klart du är min vän,,ja jag är en stor countrymusik älskare,,ända sedan jag hörde Waylon första gången 1965,därefter kom Charley Pride som även blev en favorit,,under 70 talet köpte jag många av deras skivor av en kompis som importerade från England,,här hemma var utbudet inte så stort.. Haé Kram.


    • Åhåå, kanske jag skulle skriva om mej och lägga upp awarden då?! 😀 Vad roligt att kunna importera musiken som ingen annan hade hemma!

      Kram!


  2. […] Vad Natten Döljer […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: