h1

Vintersulor!

oktober 4, 2011

 

Michelin Ice X North II

Ja inte för att det är någon snö, vinterhalkigt eller ens någon tillstymmelse till kyla ute…men idag satte min ”personliga däckmontör” på sprillans nya vinterdäck på bilen! Michelin Ice X North II heter dom!

  Tire Art: Wim Delvoye

Varför det då? Jo för att från den 1:a oktober får vinterdäcken vara på, senast den 1 december måste dom vara på och eftersom han förmodligen börjar sin ”höstrusch” på jobbet med ”monsterschema” med övertider från 07.00 till minst 20.00 eller i värsta fall till 23.00 i en sisådär 4 veckor så passade vi på att lägga om däcken redan nu. Annars hinner han oftast inte med vår egen bil! Dels då däcken är nya och med dubb, så är det bra att ”köra in dubben” (så de sitter bättre) i de nya däcken och dels så är det redan gjort när alla andra får panik när första vinterhalkan eller nattfrosten kommer. Visst, vi har ju en 10-18 plusgrader om dagarna och solsken, så än hoppas vi få njuta av hösten…

Däcket med sirligt mönster här ovan är gjort av en belgisk konstnär som heter Wim Delvoye. Hans hemsida med fler häftiga konstverk hittar Du [här]. Han har gjort konstverk av Kapell med Röntgenbilder i kyrkfönstrenCementblandare, Tatuerade levande grisar och Grävskopor.

(All blåmarkerad text är klickbara länkar och nytt fönster öppnas för varje länk)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: