h1

Day 12 in Paradise

februari 17, 2012

Nyhet: Han sa JA! 😉

Alla Hjartans Dag firades i en pagoda vid vattnet i Bang Saphan. God middag, varmeljus, blommor och i goda vanners lag. Efter en lang dag pa stranden sa hade vi en mysig kvall med spel och ol.

Pa Onsdagen hyrde vi moped igen och tog med oss Anna, Krister, Wille och Veronica till den strand vi funnit pa mandagen, soder om Bang Saphan Noi. Jakt pa krabbor, plock av snackor och bad i det jadegrona havet stod pa schemat, med avbrott for lunch vid havet pa en restaurang ”The Beach” i Bang Saphan Noi innan vi akte tillbaka till hotellet i Bang Saphan Yai. Mot eftermiddagen akte jag och Pelle at det andra hallet, norr om Bang Saphan Yai for att bara se hur det sag ut. Det blev en tidig kvall for alla eftersom vi skulle hamtas av varan taxi nasta morgon (igar torsdag).

Igar torsdag akte vi till Hua Hin. Denna morgon fick vi fler nyheter om terrordad i Bangkok men vill meddela att vi foljer nyheterna pa Svenska UD’s inradan. Laser Bangkok Post varje morgon till frukost (och Ni darhemma kan lasa Bangkok Post pa lanken till hoger har i bloggen). Ingen oro for oss, vi kan nas per telefon om nagon vill ringa. Vi har reservplaner att stanna kvar i Hua Hin hela tiden ut om laget i Bangkok inte blivit battre.

Vi bor nu pa Fresh Inn Hotell i minst sju natter, det ligger nara allting och valdigt nara stranden. Resten av ganget bor pa City Beach Hotel. Ett stenkast fran oss, vi ser deras hotell fran var balkong. Vi bor pa sjatte vaningen med havsutsikt och utsikt over staden. Dessa hotell finns att se i lankar till hoger (plus att vi bloggat om dom tidigare sa man kan se bilder om man soker pa hotellens namn i sokrutan).

Idag har Pelle och jag varit pa stranden och det andra ganget har varit pa Cobrashow och sett kobror, krokodiler och annat spannande. Vi mottes upp och tog nagon ol, en middag pa Livanto Restaurant och gick en svang pa Nattmarknad nummer 2 (det finns tre). Imorgon blir det stranden och myspys igen for hela ganget. ”Tomollow Sick People” som vara vanner i ”Sjuan” pa stranden sager.

Tills vi hores igen…ha det gott! Skriv garna!!!

6 kommentarer

 1. sa ja till vadå???? 😉 hoppas ni ahr det fantstiskt, jag vill åxå vara där och dricka lite öl med er…

  vi hörs.

  kram K


 2. ÅÅÅÅÅ… VAD UNDERBART LJUVLIGT NI VERKAR ATT HA DET ELLER RÄTTARE SAGT JAG vet ATT NI HAR DE SÅÅ.

  Vadå sa JA,, har du friat till din kära sambo på Alla Hjärtans Dag och han sa JA..??!! ❤

  Ha det bästa du.. // Kramen Annelie


 3. Följer bloggen och börjar få en annan uppfattning om Thailand.
  Tim med familj var nöjda med Koh Lanta, barnvänligt och långgrunda stränder. Micke sa att det var flera gånger bättre än Puket. ”Ska man fara till Puket, är det ungefär som att vara i Turkiet” och dit är det kortare resväg.
  Fortsätt och utforska…


 4. Vad härligt ni verkar ha det 🙂
  Njut de sista dagarna i paradiset innan vardagen är här igen 😉
  Kramar till er båda !


 5. Jag har läst och sett att ni har det mer än bra och det är härligt att höra! Har också tänkt på oroligheterna och är glad att ni inte varit inblandade i nåt.

  Njut i fulla drag – allt har ett slut och tiden går så fort!
  Nu kanske det är hemresa snart. Jag har ingen koll riktigt.

  Kramar från den myckna snön och en blek vintersol!


 6. Vad härligt ni har i paradiset och vad mycket ni upplever och att få se krokodiler måste vara en höjdare men lite skrämmande känns det som. Njut och ha en fortsatt härlig tid i paradiset

  Sköt om er
  varm kramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: