h1

Argan Oil

april 23, 2012

För håret testar jag nu ett Moroccan Oil som många använder för att få friskt, glansigt, ofrissigt hår. I två dagar har jag nu använt håroljan. Proffs Argan Oil från H&M kostar bara 49kr så det är värt att testa. Håret blir mjukt och glansigt!

Arganolja är en olja som produceras från kärnorna av Arganträd, endemiska till Marocko, som värderas för sina näringsämnen, kosmetika och många medicinska egenskaper. Trädet, en relik arter från tertiär ålder är mycket väl anpassad för torka och andra miljöfarliga svåra förhållanden i sydvästra Marocko. Arganolja fortfarande en av de mest sällsynta oljor i världen på grund av de små och mycket specifika växande områden.

Den hjälper till att bevara hudens fukt, förbättrar elasticiteten och mjukgör samtidigt som den får lyster, rynkor minskas och hudskador repareras. Arganoljan reder ut trassligt hår, reparerar kluvna hårtoppar ger ett livfullt, starkt och glansigt hår med lyster.

Arganoil är produkten för dig med:

 • Torr hy
 • Mogen hy
 • Akne och eksem
 • Torrt hår
 • Skadat hår

Foto: Copyright StudioMaya (Mitt Egna Foto) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photo: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.
Kamera/Camera: Olympus Tough TG-610 (2012-04-23)

5 kommentarer

 1. Go förmiddag ! Låter som en riktigt bra olja, kanske kommer det en uppdatering av den, när du har använt den ett tag.


  • Förlåt mitt sena svar, har varit dålig så det har dröjt. Jag har använt den i håret men kanske inte varje dag. Glömde ta före-bild på håret eftersom jag blekt slingor så det ser ändå inte ut som det gjorde när jag började med oljan 🙂


 2. Den oljan är nog jättebra. Missade detta inlägg. Hoppas båda testerna föll väl ut. Har inte sett dig här på ett tag. Får kolla på fb. Hoppas allt är väl och du och din man haft en fin helg
  kramar


  • Gulliga Du! Jag har förstått att jag kanske är saknad, flera har hört av sej. Försöker sakteliga komma tillbaka, back on track. Testerna pågår fortfarande, hoppas på uppdatering senare. Kramar!


 3. […] Rekommenderar Kung Markattas Kokosolja! Jag använde Ricinolja och bytte emellanåt till Arganolja och Moroccan Oil för att låta det bli en inpackning, men även om det blev lent, följsamt, […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: