h1

Bloggpaus utan förvarning

april 30, 2012

I tisdags hade jag besök av min barndomsvän Monica och hon kom med en bukett tulpaner i glada färger till mej! ”Bara för att Du är Du” sa hon. TACK Söta vännen för blommorna, det värmer!

TACK också till alla bloggläsare som varit duktiga på att kommentera och besöka bloggen fastän jag inte varit här!!! Alla vardagar nu är jag gräsänka hela dagarna från tidig morgon till sen kväll då Pelle arbetar övertid och ruschen är i full gång på jobbet hans. Det blir rätt ensamt att äta ensam, se TV ensam och tyst härhemma.

På grund av långvarig magsjuka har jag inte kunnat/orkat blogga senaste dagarna så jag ber om ursäkt för detta. Jag fick magproblem på kvällen i tisdags och sen blev det bara värre. Onsdag, torsdag och fredag kunde jag inte behålla varken mat eller vätska, onsdagen var värst och till slut fick jag ta vätskeersättning, vitaminer och mineraler för att återställa balansen i kroppen. Ihelgen började jag sakteliga bli bättre och fick behålla både mat och vätska, om än bara litegrann. Huvudvärken har varit konstant sedan dess och jag försöker främst få i mej vätska. Just nu reagerar magen på ALLT med magsmärtor, har dubblat min dos magsårsmedicin för att säkerställa att den stannar i kroppen och gör sin verkan. Är nu uppmärksam över allt jag äter och dricker. Vilar som mest nu. Är fortfarande matt, trött och slut på energi men försöker få lite solsken en stund utanför dörren för att få frisk luft och D-vitamin…

Igår var jag och Pelle ute på promenad då det var så otroligt varmt och vackert vårväder. Åt vår första mjukglass för iår och njöt på en parkbänk. Gick förbi vackra ”Lilla Herrgår’n” (ska fotografera den bättre en annan gång). Fotade lite snabbt några vårtecken och kikade i vår trädgård där det spirar precis i alla rabatter! Fler foton på vår husblogg VillaFour Garden!

Foton: Copyright StudioMaya (Mina Egna Foton) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photos: Copyright StudioMaya (My Own Photos) My photos may NOT be used without my permission.
Kamera/Camera: Sony Ericsson Satio (2012-04-25 + 2012-04-29)

4 kommentarer

 1. Vad jobbigt du har haft det. Tur att man kan återställa balansen efter en sån pärs. Vi har klarat oss från både kräksjukan och magsjuka men jag har ändå min IBS som kommer och går. Vilken tjusig Herrgård. Vilken gullig väninna du har som kom med blommor så omtänksamt.

  kramar


  • Det var verkligen jobbigt, särskilt då jag hade samma typ av ”magsjuka” veckan innan (då bara en dag men ändå). Hade jag inte fått vätskeersättning hade det nog blivit inläggning på sjukhuset med dropp. Nu är det tur att jag har sånt hemma om det händer igen. Man tappar verkligen all energi. Jag har inte haft vinterkräksjukan eller vanlig maginfluensa, tror mer på att min mage helt enkelt slog bakut när det varit för mycket nu, magsåret är värre. Det känns!

   Jag ska försöka fota herrgården lite bättre en annan gång, orkade inte så mycket denna dag. Men jag var nöjd över att överhuvudtaget kunna gå ut i solskenet en promenad.

   Jag blev överraskad och glad över blommorna! Hon är så gullig, Monica!

   Kramar!


 2. Govännen då, klart du är värd blommor som kan pigga upp dig lite 🙂
  Vilka fina bilder på blommor och vår fina Herrgård 🙂
  Men ååhhh, du får ju träffa din gubbe varje dag iaf, tänk stackars jag som bara får träffa min ett par ggr i veckan i bästa fall, dessutom nästan alltid äta själv, se tv själv och somna och vakna själv….Men en dag kanske jag och min gubbe också får träffas dagligen 🙂
  Kram Kram i snörusket 🙂


  • Tack Du goa rara! Tack, kul att Du gillade mina bilder! Ska försöka fota herrgården lite bättre nån dag, det är ju inte så långt ifrån mitt hem.

   Du har så rätt, jobbigt med distansförhållanden. Avundas Er inte. Håller tummarna att Ni snart får flytta ihop!
   Kram i solskenet!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: