h1

När något oväntat händer…

oktober 2, 2012

Jag har varit för dålig i värk för att orka blogga senaste 1-1,5 veckan och det kommer tyvärr att fortsätta så. Möjligen kan det komma några förtida inställda blogginlägg då och då tills jag är tillbaka igen.

I fredags fick jag ett brev som satte mycket på spel, livet på sin spets, en prövning som heter duga. Jag vill inte gå in på det eftersom det är mycket personligt och handlar bl.a. om min hälsa, men jag kan säga att jag gråtit fler tårar sedan dess än jag gråtit på år! Att orka med både fysiskt och psykiskt blir tufft, men jag måste fixa detta. Jag har därför tänkt ta en bloggpaus igen, hur länge får vi se helt enkelt. Men jag räknar med nån vecka eller två.

I lördags hängde vi med helt spontant till IKEA med svågern Micke och hans fru Anneli bara för att komma bort en stund och tänka på annat. Och vi gjorde några inköp…

Äntligen en ny kökslampa (hur den ser ut på plats får jag fota nån dag, men till dess visar jag IKEAs bilder)

Och äntligen fick jag mej ett sååå jättebra laptopbord som underlättar massor när jag har värk, jag kan sitta eller halvligga i soffan, jag kan ligga i sängen, jag kan luta den i en bra vinkel och den är lätt att flytta…älskar den!

Och givetvis blev det värmeljus såhär inpå höstmörkret, trehundra värmeljus för att vara exakt. Vi köpte även sängkläder vilket vi nu inventerat att vi behöver så det blev två ljusa val.

Sedan blev det lite smått och gott som några doftljus, batterier och sånt. Och självklart en lunch på IKEA.

Igårkväll var vi och hälsade på hos Anna, Krister och Wille. De bjöd på jättegod blåbärskaka och kaffe. Tack för fikat!

Nu fortsätter mitt jobb med otaliga telefonsamtal, möten, papperskopieringar och väntan på besked. Och jag har förutom värk och trötthet (av sömnlösa nätter) väldigt ont i magen. Mår inge vidare.

Ha en fin vecka! Fortsätt kika in då och då för plötsligt kommer något förtida inställt blogginlägg ändå. Mer filmrecensioner är också på gång! Tills vi hörs igen, Auf Wiedersehen!

4 kommentarer

 1. Känns inte alls kul att höra att du inte alls mår bra 😦 Jag hoppas att allt som du ringer om mm ordnar sig till Din fördel…
  Tänker på dig gumman.
  Kraaam


 2. Stackare,, lider verkligen med dig när du får sådana telefonsamtal.. ;o((

  Snygg lampa,, denna har vi också haft funderingar på som kökslampa.. med andra ord SNYGG..!!
  Snyggt påslakanset,, det översta… jag älskar påslakan & handdukar, kan jag inte åka från Gekås utan att köpa.. *L*
  Har massor, så jag vet inte hur vi ska få plats snart,, men nytt köper jag lite då och då… såå roligt att bädda rent med helt nytt och sen att hänga upp nya handdukar / badlakan.
  Värmljus ja,, det går åt en del nu.

  FÖRSÖK att ha det så bra som du kan ha det vännen.. sköt om dig,, // Varma kramar från ett härligt väder i söder.

  PS. Köpte du laptop-bordet på Ikea..?? DS.


 3. Det lät inget vidare så jag förstår att du är ledsen än om jag inte vet vad det är.

  Den lampan såg jag också på IKEA sist den är jättesnygg. Jag har ett databord i knät men skulle behöva ha ett sånt som du köpt också för att variera. Snygga lakan

  Sköt om dig vännen
  Varm kram


 4. När jag äntligen kommer hit för att kolla hur du har det, så är det inga glada ord jag läser … Dels denna hemska smärta som du drabbades av och blev så påverkad av och dels detta sorgliga, som får dig att gråta floder … Förstår att det är jobbigt även om jag inte vet detaljer. Du verkar uppriktigt så ledsen. Hoppas att det är något som kan ordnas upp och bli till det bästa.

  Har varit hemma en vecka nu och bara tvättat och tvättat i stort sett. Alla minnen vi bär med oss är underbara. Har just pratat med barnen och då blir man så fylld av längtan igen.

  Ta hand om dig! Jag tänker på dig! Varma kramar!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: