h1

Julklappstips 21

december 6, 2012

Julklappstips till någon som ”har allt och lite till”, till någon som Du inte vet vad dom har hemma/vad dom får/fått eller när Du helt enkelt drabbats av idétorka. (För fler julklappstips skriver Du ”julklappstips” i sökrutan nere till höger).

Hängande toalettväska 179kr från EnklareLiv.se

Praktisk och enkel toalettväska med två stora fack med blixtlås.

(Förtida tidsinställt blogginlägg)

Annonser

6 kommentarer

 1. Svar: Jag hittade en gratissajt med olika skrivstilar som jag använder och det är bara att spara ner den stil man vill ha till sitt fotoprogram. Här har du länken:

  http://www.piah.se/http:/www.piah.se/5-fina-skrivstilar-som-ar-gratis

  Vilken bra toalettväska, min man gillar sånt man kan hänga upp. Skall visa honom denna. Jag skall sätta ut en länk i menyraderna till dig så folk kan gå in och kolla julklappstips.

  Ha en skön dag
  kramar


  • Åh, tack så hjärtligt! Ska testa det när jag orkar, vilar idag också. Har hjärnan på Stand by, haha. Precis som jag skrev häromdagen.

   Ja den toalettväskan är toppen, jag har en sån men lite större så vi har haft den tillsammans både jag och min sambo på våra resor. Skulle kanske vara trevligt med varsin även om det räcker med en till oss. Men med tanke på att resväskan kan försvinna kan det vara bra att ha varsin ifall den ena väskan försvinner så har vi i den andra också. Lite backup sådär. Otroligt praktiskt när man kan hänga upp den! Jättekul att Du länkar, så rart av Dej!

   Kram!


 2. Om du inte vill att jag skall sätta in bild och tips på min blogg så säg till. Tyckte bara att du har såna bra julklappstips och inte dom gamla vanliga som man ser. Lite kul och annorlunda saker.

  kram


  • Det är helt okej, bara trevligt om jag kan bidra med tips! ❤

   Det var så fint gjort!

   Kram!


 3. Vad bra att jag får länka för många behöver lite roliga och bra tips nu.

  Jag glömde fråga min man om väskan och nu är han och hjälper en att installera en scanner men han kommer ju hem sen. Hoppas du känner dig lite bättre nu.

  Ha en fin kväll
  kram


  • Tack så mycket, ja det blir lite bättre en stund när jag vilat men kommer tillbaka när jag gör något, ibland behövs det så lite.

   Ha en fin kväll Ni också!
   Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: