h1

Som Socker

januari 18, 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stan är sockerströdd. Det var isande kallt men strålande solsken när jag fotograferade igår Torsdag, idag Fredag var det bara -3.

Jag fick igår eftermiddag fruktansvärda Trigeminusneuralgi-smärtor och inatt blev det värre. Hela dagen har jag haft extrema smärtattacker och försökt vila. Tagit smärtstillande på smärtstillande, epilepsimedicin och vilat, men ingenting hjälper alls. Halva ansiktet är svullet där det är smärtattacker. Att tugga, tala, skratta, le, luta huvudet mot en kudde eller röra den onda sidan gör jätteont. Det känns som om jag får blixtar, brinnande eld, elstötar och elchocker, gång på gång på gång. Det gör fruktansvärt ONT! Jag är otroligt trött på att ha såhär ont. Haft dubbelseende hela dagen och nu ikväll har iallafall den biten lättat lite. Smärtorna kvarstår…

Jag vill tacka alla för kommentarer och nyanlända besökare för besök och kommentarer, svarar imorgon om jag mår bättre… Ha en trevlig helg!

Foto: Copyright StudioMaya (Mitt Egna Foto) Man får EJ använda mina foton utan mitt tillstånd.
Photo: Copyright StudioMaya (My Own Photo) My photos may NOT be used without my permission.
Camera:  Olympus TG-610 (20130117)
Don't touch my site ©
Edit 2013 01 18: Det verkar vara någonting galet med mina kategorier i detta inlägg, hoppas det går tillbaka, annars får jag lägga in dem på nytt. Nu står där saker som inte ens har med inlägget att göra.
Edit 2013 01 19: Nu här kategorierna fixade, fick ställa om dem. Så smultron, släktforskning och annat felaktigt är borta nu.

5 kommentarer

 1. Så där ser det ut hos oss också just nu och det är jättekallt. Du har tagit jättevackra bilder. Jag blir så ledsen när jag läser det du skriver för ingen skall behöva ha det så. Jag som tycker det är så hemskt att bara få dimsyn. Man önskar att dom kan göra nåt för att hjälpa dig eller mildra besvären. Hoppas utredningen du skrev om förut gör att det finns nån hjälp du kan få.

  Sköt om dig vännen
  varm kram


  • Det ena avlöser det andra, eller kommer samtidigt. (Du kanske läst på FB?) Men jag gör allt för att bli bättre och må bra så projektet inte blir lidande, det är jätteviktigt.

   Utredningen står still nu så länge som jag får vänta på MRT, men jag ska nog ringa och påskynda dom om det går.

   Kramar


 2. Krispigt! Naturen är vacker…


  • Hej och välkommen hit! Tack för kommentaren 🙂 Följer Din blogg via nyhetsbrev 🙂 Välkommen åter!


 3. Aj stackars dig ! Sänder ner en varm kram och beröm för dina fina foto.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: