h1

Gold is dirt!

april 8, 2013

00003

Jag vill tacka alla mina goa vänner såå mycket, Ni som mailat, chattat och SMSat i samband med mitt sjukhusbesök, min biopsi och oro vad det nu innebär med väntan på provsvar. Det betyder såå mycket för mej, jag blir så rörd. Det värmer! Det är en overklig känsla, en orolig väntan och jag vet att man inte ska ”måla fan på väggen”. Jag/vi tar en dag i taget, mer än så kan vi inte göra.

På frågor jag fått hur länge jag får vänta på mina provsvar så vet jag faktiskt inte, jag fick ingenting veta hur lång tid det kan ta. Jag har läst att det kan ta allt från två veckor till två månader, men att många tycker det är skandal eftersom det ger en orättvis oro att vänta såpass länge på svar. Det enda jag vet är att de kommer kontakta mej, antingen via brev eller telefon, om det då blir en kallelse för nästa biopsi eller svar på de redan tagna proverna vet jag inte. Min läkare var ganska otydlig (med kraftig språkbrytning som var svår att förstå) så jag kan inte säga mer än att hon ville göra biopsi på den tredje knölen men hindrades av att jag fick en såpass kraftig blödning. Jag antar att det blir svårare att se knölen med ultraljudet då.

7 kommentarer

 1. Den texten är verkligen sann. Ser att jag missat nåt här och blir orolig när jag läser vidare. Hoppas verkligen att det inte är nåt allvarligt. Det värsta är att gå och vänta på svar. Jag är sån som vill ha reda på direkt.

  Sköt om dig
  varm kram


  • Tack! Kram!


 2. Sänder dig några styrkekramar från Kiruna….


  • Tack, de värmde. Jag är bara lite sen att svara. Kram!


 3. Har missat detta 😦
  Hoppas du får svar snart! Tänker på dig nu.
  Att vänta är ju de värsta.

  Många styrkekramar från mig


  • Tack snälla. Jag har nu fått svar. Väntan var de jobbigaste dagarna i mitt liv. Förlåt sent svar.
   Kram!


 4. […] mej till det och få en uppfattning om vad som är normalt vad gäller smärta, läketid, svullnad, väntan o.s.v. Och samtidigt skriva av mej lite, på ren svenska. Det finns ju inte så många bloggar om […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: