h1

Dagens inköp!

augusti 2, 2014

TURKOS CUBUS

Köpte denna Jumper idag, hade spanat på den tidigare men inte köpt den. Så idag när vi passerade Cubus så slank jag in där lite snabbt och köpte den. Serien heter Cozy och jag måste säga att den är inte bara tunn, fin i ljus turkost & silver, den är också cozy, d.v.s. skön och go. Så jag blev faktiskt sugen på att köpa en till, gillade den lila jumperns färg med svart tryck också så om den finns i min storlek blir det nog en sån också.

LILA CUBUS

 

Vi var ju i Stockholm på semester förra veckan (lite därför som jag inte hunnit blogga) och då undrar många om vi shoppade. Ja inte mycket faktiskt eftersom vi gjorde så mycket annat, men två toppar och ett spetslinne samt två armband köpte jag och Pelle köpte en snygg T-shirt. Ska blogga, fota och lägga upp lite bilder senare (när jag hinner) för nu är vi på väg till en BBQ-fest!

4 kommentarer

  1. Jag var åxå sugen på den då det stod ”1979” på den! 🙂 Jag har redan linnet i vitt, suuuperhärligt!


    • Ja superhärlig kvalitet! Det blev lite hoppsan, ett linne följde med också. Svart med paljettexten ”What Rules” i flera blå nyanser! Föll för den i butiken när jag köpte den lila jumpern.
      😉


      • Jo, den rosa med ” Kiss and tell” fick åxå komma hem med mig! 🙂 Jag gillade inte riktigt den svarta…. Kanske jag har åt fanders för mycket svart?! 😀


  2. […] jag var så nöjd över den turkosa jumpern som jag köpte tidigare så var jag sugen på den lila jumpern också som jag sett. Så för nåra […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: