h1

Blå Faran går i graven!

november 17, 2014

r rö Foton/Photos: RO

Igårkväll var vi och hämtade Pelles föräldrar på flygplatsen 5km norrut efter en helg i Stockholm. Det hade snöat lite så det täckte marken, tidigare har det varit snöfritt och bra väglag. På väg hem får vi reda på att Pelles brorson Robin har krockat med sin bil. Han har brakat in i en lyktstolpe och mejat ner en skylt helt och hållet. Han hade splitternya vinterdäck på. Bilen är bara att skrota, den går inte köra med, hjulupphängningen/drivaxeln (eller vad det heter) har slitits av helt och hela bakdelen har förflyttats. Dörrar intryckta och fönsterrutan bak krossades. Robin klarade sej bra och mår efter omständigheterna väl. Tur det! Vi åkte förbi där han hade brakat fram, men fotona på bilen är Robins egna. Bilen blir med stor sannolikhet skrotad, den blå faran går i graven.

6 kommentarer

 1. Å jäkla i den blå skåpet vad det hade tryckt till bilen,, TUR att killen klarade sig bra i alla fall. Det andra är ju dock bara plåt,, men tråkigt ändå.

  Jag glömmer aldrig en gång för många år sedan när jag åkte av vägen i snömodd, hur bilen såg ut efteråt,, såg ut som den hade voltat ett par varv. Så, det bucklar att till plåten bra när det vill säg illa..

  Ha det bäst och sköt om dig.. // Kramen Annelie


  • Ja det var otur med bilen, som blir skrotad, ny bil och nya däck. Men väldans tur att han klarade sej.

   Jag minns ju fortfarande hur bilen såg ut när jag var med i bilkraschen, inte mycket kvar, ett under att vi ens överlevde, bilen blev bara skrot…men 170km/tim till tvärstopp säger ju en del…

   Kram!


 2. Så bra att han klarade sig med små blessyrer ❤
  Det går att köpa nya bilar, men inte nya människor – han hade nog änglavakt.


  • Hej och tack för besök och kommentar 🙂 Jättekul med nya besökare!

   Kollade in Din blogg också, och såg att Du hade en utlottning så det kunde jag ju inte missa 😉

   Visst hade han tur, min makes brorson. Nya bilar finns alltid. Saker går ersätta, utom liv och hälsa. Vi är glada att han klarade sej!

   Trevlig helg!
   // Maya


   • Ja visst är det kul att hitta nya bloggar – jag minns inte mer via vem jag halkade in på din – men så går det ju till 🙂


 3. Så skönt att han klarade sig så bra trots att bilen blev så demolerad. Vad otäckt sånt är. Vi har själva väjt för ett djur och åkte in i ett räcke och bilen blev totalkvaddad. Man blir påverkad länge efter sånt.

  Sköt om er
  kramarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: