h1

Lite till och från…

maj 12, 2016

time

Hej alla bloggläsare!

Det har varit lite si och så med tid för bloggandet å den senaste tiden. Anledningarna är väldigt många.

Dels har vi haft Badrumsrenovering i Februari, sedan en Utlandsresa till Mexico i Mars, där bröt maken foten så mycket annat har prioriterats helt enkelt. Därefter har vi legat däckade i kraftig Influensa i April, maken har efter lång sjukskrivning hela April återgått till arbete den 2:a Maj vilket medfört lite Övertidsjobb nu i Maj, sedan då våren kom har Trädgården tagit sin tid då varken maken med sin onda fot (eller jag med mina begränsningar och värk) inte är de snabbaste och duktigaste på trädgårdsarbete. Och än finns det massor med jobb i trädgården. Samt andra nya måsten. Vi har kommande 90-årskalas, 10-årsfirande, studentfirande, midsommar, semesterplaner och annat kul framför oss!

Men jag ska försöka komma ikapp lite på bloggfronten, hoppas jag. I vart fall tala om att vi lever, haha!

De som följer oss på Facebook eller Instagram får lite fler uppdateringar.

Hoppas att Ni fortfarande läser bloggen om jag fortsätter blogga..

3 kommentarer

 1. Fullt förståeligt att du inte kunnat blogga. Så mycket som hänt. Hoppas din man blivit helt bra i sin fot. Kul att ni fått nyrenoverat badrum. Vårt i denna lägenhet är ingen höjdare men vi kommer inte att bo kvar. Jag ser att ni har många evenemang framför er så man kan inte hinna med allt. Jag hinner inte med fb som jag skulle vilja för jag bloggar för mycket men det är ett andningshål och hobby för mig.

  Tyvärr har jag inte Instagram för jag blir stressad av för många ställen sen jag blev utbränd. Före det så hade jag nog hakat på allt.

  Härligt att se dig här än om du finns på fb också.

  Ha nu en skön helg
  Varm kram från
  Malin


 2. Jo, Alltid är det nånting på agendan som ska åtgärdas…. Blogga då du har tid,ork och energi…. Det ska ju vara kul åxå! Mitt intresse är totalt väck!😔


 3. Mitt intresse är inte lika stort det längre heller så det blir nog automatiskt en nedtrappning så småningom. Om vi får en lägenhet närmare min son så kommer jag inte att blogga på samma sätt som nu.

  Sköt om dig
  Varm kram
  MalinKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: