Archive for 19 december, 2012

h1

Julkalender 2012 Lucka 19

december 19, 2012

Vår julkalender för år 2012. Ifjol (2011) hade vi temat ”Barndomsminnen på TV” och iår (2012) är temat ”Världens…” Hoppas Du vill hänga med i vår Julkalender! Här är lucka 19:

Världens Häftigaste Strand

Hidden Beachhidden-beach-marieta-islands-mexico-1hiddenbeach

Hidden Beach, Marieta Islands, Puerto Vallarta, Mexiko. Att hitta en strand som denna skulle förmodligen vara ännu bättre än att hitta Narnia. Den ligger flera mil utanför kusten i Mexiko, stranden i Marietaöarna har varit nästan avskilt sedan dess bildande på grund av den vulkaniska aktiviteten. Det var först nyligen som fritidsaspekten av platsen upptäcktes, följande utvecklingen av en extremt exklusiv marint ekosystem som gör denna plats bara så unik som spännande.

Den marina miljön i Hidden Beach Marieta Island Puerta Vallarta har utvecklats under flera år, utan störningar från människor eller naturen utanför. Som ett resultat, är det marina livet här spännande och har en enorm potential för människor som älskar just den här typen av sport. Marietaöarna är en av de bästa platserna för snorkling och dykning på grund av jungfrulig natur på platsen, tillsammans med dess mångfald.

Vattnet längs Hidden Beach Marieta Island, Puerto Vallarta är en kristallklar ren lycka. Av de marina djurlivet tillgängliga på plats finns knölval, havssköldpaddor och delfiner, bara några av de mest magnifika exemplen. Turister kan också njuta av en motorbåtresa till Hidden Beach, Marieta Island, Puerto Vallarta med landskapet längs vägen.

Hidden Beach, Marieta Islands, Puerto Vallarta är en spännande plats i sig själv. Stranden förblir avskuren från resten av gruppen öar. Och för dem som snubblar över platsen, finns enorma överraskningar. Stranden anses ha ett överflöd av revfisk, med cirka 103 olika arter som rör sig i det klara blå vattnet vid stranden. Valarna kan också ses i sin magnifika glans och för vissa lyckliga resenärer, de kan även få uppleva den ”whale-music” – unika ljud från dessa enorma varelser precis när de dyker djupare i vattnet.

2011 års julkalender lucka 19 hittar Du [här]

(Förtida tidsinställt blogginlägg)